ArtizLerin rezilliğe qeL :D :D :D

La özelden msn ver yarın 2 de team cıkar.yenilsekte kendm koycam lan ss yi yermı acaba ?

Adam k1nq hiç Allah korkusu yok mu kardeş sende ? Utanmadan bide yalan söylüyosun ki ssdede görüldüğü gibi adamın kendi adamnı vurup çıkmış :)
Yatacak yerin yok yatacak yerin.

1-) botLarla mAç atmıyoruz.
2-) YeniLqiyi neden kabuL etmiyorsunuz ?

Tobe estağfurullah Lan sen nasıl bır salaksın ? Bız 5-0 verıyorduk yol verdık koysana bana yendıgınızın ss'yı ?

1- Anlamadıgım Şu Fake Teamınla maç Yeniorsn Nb Koyuyorsun 2- Adamın Kendi Ad***** Vurup Kaçıyıor Ne iş ?

Kardeş inanmayın bu adama ya yalancının teki . Maç atalım diyoruz botlarla maç atmayız diyor
Vs gel o zaman ?

ßeyLer micro beni kaç qündür çağırıyor msneden.Team var sv varr maç ataLım.ben hiçbir teamda deiLdim topLadım arkLarı.takıLdığım swden ark çağırdım fake team kurduk girdik artizLerin maç swye 85.153.15.112 bunLarı yeniyorken hepimize ban attıLar :D :D :D
ReziLLiğin bu kadarıda oLmaz.
adszsfw.png
ImageShack® - Online Photo and Video Hosting
Atın benim fake cLanıma bi qL `` :)

La sen nası bisisin ? kendine güldürmek içinmi açtın bu konuyu ... Macı biz 5 -0 yenerken adamların tek tek kaçtı bizde sizi adam yerine koymadk hepniizi banladık ... :D allah ya la Adam kjnq deilsin Adam Safsın sen harbi ...

Buna inanan arkadaşlarmızda warmı acaba hepsi bilmeden qL flan demiste .. ??

La ne takıyonuz şunları memlekette mal mı yok. Teklif var ısrar yok atmıyorsa atmaz yemez çünkü.

Geri