Pc oPen qL destekLEse ... xD fps 3o gormuyonmu o pc den ne bekLEnirHelalda DelirdinmiSoftwarede Oynanırmı?
ewt naparsın ben eZiqim anca botLAra karŞı kasabıLıyom.!adamın karşındakiler bot
bide kasmaasın frag
Ya ne biLm.. Bazı eZik adamLArın f0rmda hep adLArı geÇio , bizim nie geçMEsin..?kim farkına warmıyoki senn ? kinq oLarak mı anıLMak isteniosun onu anLamadm ben ? bu arada qüzeL fraqLar emeğine saqLık![]()
Evet beyLer bunLarda beNim Şu ana kaDar Nb de payLAşıLan FragLArdan FArkLı olduğunu aNLıcaksınız.!!
o kadaR iddiaLı yazmışsınki meRak ettm ama baktımki meRakıma deymezmi$ 21-1 benm heRqün yaptıqım fRaq.. qenede emeqe sayqı
Evet beyLer bunLarda beNim Şu ana kaDar Nb de payLAşıLan FragLArdan FArkLı olduğunu aNLıcaksınız.!!
o kadaR iddiaLı yazmışsınki meRak ettm ama baktımki meRakıma deymezmi$ 21-1 benm heRqün yaptıqım fRaq.. qenede emeqe sayqı
k.bakma ama ben böyLe diyenLEri çok gördüm kardeşim.. madem hergünkü fragların böyLe şimdi gir cs yap geLbeKLi0rum..! HEa bu arAda 29-2 de var xD
Sen böle diyonda adamın fps 20-30 da geziyo bide ping kaçtır kim bilir o yüzden sus bence
Teşekkürler gayet güzel ellerine sağlık
oo eyw kardeşimSen böle diyonda adamın fps 20-30 da geziyo bide ping kaçtır kim bilir o yüzden sus bence
Teşekkürler gayet güzel ellerine sağlıkpingLk bi probLemim yok ama , fps düşük oldugu ıcın çok kasıyor..
![]()