Art`z | [vs] winq`boup >

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan EXHOUSTH
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
1
EXE RANK

EXHOUSTH

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
EXHOUSTH
8544.bmp

2 dk önce olan adam şimdi nasıl olmuyor her neyse gl.

Aksilik işte yenilirken adam olmuyo :) Onu gectim adamlarda 5 zaten :D gele bize.

Gele Artz lere :D

Anaaa salak la bunlar hahah :D La bebe bırının netı gettı bırıde yemege gtmesı lazmdı baskada adm yokmus bızımkılerde qq vermıs neyın davasını yabıonuz sz yok yenıldıgımız ııcn cıkmısız felan hahah :D Koçum buyunde gln sz tmm mı :D

Anaaa salak la bunlar hahah :D La bebe bırının netı gettı bırıde yemege gtmesı lazmdı baskada adm yokmus bızımkılerde qq vermıs neyın davasını yabıonuz sz yok yenıldıgımız ııcn cıkmısız felan hahah :D Koçum buyunde gln sz tmm mı :D

gereksiz yorum atma gl at geç ya da hiç yorum atma.

gereksiz yorum atma gl at geç ya da hiç yorum atma.

O zamn szde bna bole yorum attrmak zorunda bırkmayın..Hem dıodunuz ynldklerı ıcın kactılar yok korktular snra bole yorum atma dıo malmısın olm sn

Gele.` iki takımada yensede yenmesede .. :)

bu LjL~wA nın yorumlar ıntıhar sebebım olacak <3 bıtmeyen macın ss nı almak yenı adet oldu. <3

arkadaşı tarafından gambazlanıp hile ss'leri NB'ye koyulan veletler , sonrada biz artık hile kullanmıycaz bunu yapmıycaz diyenlere , daha diyecek lafım yok :)

Olamazda zaten Cicis. <3

noldu Cqrpse mi ne ? herneyse sizin foyanızı ortaya çıakrdığında niye havlarken pısıp özür dileriz beyler artık yemin ederiz kullanmıycaz dmeye başladınız ?

Benım bı tane ss mı goster cs bırakayım <3 ? kalbımı gırdın cicisim ya. </3

hahaha :) sende olmasa ne olucak tohumun wb değil mi?

Abi beni artiz´e al Hile atarım hem sanaaa <3

noldu kemiğin büyüğünü yiyince frekans hehe cinsinden laf sokmaya çalışmana döndü :)

bu bizim adminlik oluuum :D pw değişelim en iyisi :)

Kanıt varsa koy nb yoksa sus ve ezılmeye devam et. <3 Bir ss koy cs bırakayım dıyorum.Madem suphelenıyorsun neden Tw istemiorsun abisi.

Geri