gele artizleremaç atcak team sv yok
ayhksgasgıo zek ağladım amık
![]()
Ne yapayım ki yenmişseniz yendiniz tebrikler. Sağol.
küülee nedir Türkçeyi katliam eden kişi birdahakine yorumlarına dikkat et yoksa her yorumunun editlenecek # sadece uyarıyorum sen ve senin gibi davrananları türkçemizi katletmeyin lütfen sen yapıyorsun o yapıyor ortaya saçma sapan bir kelime çıkartıyorsunuz,küülee.
küleden dolayı konu yoruma kapatılmıstır:mellow: BAŞARILAR BİZE KARDEŞLERİMküülee nedir Türkçeyi katliam eden kişi birdahakine yorumlarına dikkat et yoksa her yorumunun editlenecek # sadece uyarıyorum sen ve senin gibi davrananları türkçemizi katletmeyin lütfen sen yapıyorsun o yapıyor ortaya saçma sapan bir kelime çıkartıyorsunuz,
Başarılar keşke 2-3 mapın SS'lerini de koysaydınız çok iyi olurdu hani böyle yaptığınız için tartışma büyüyor![]()
Tamam sağol bizim konularımıza TARTIŞMA yaratmak için yorum atma!Alakası yok ama biraz attığın yorumlara dikkat edersen çok güzel olur.
Anlamış değilim ki sizi inanın tartışma olsun diye yorum atmıyorum sadece görevimi yapıyorum düzgün türkçe kullanın diyeTamam sağol bizim konularımıza TARTIŞMA yaratmak için yorum atma!