Art`z | Vs [Non] ' -YETER-

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan LILWAAAA!
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
o halde bu nee
değilde değil değil de olacak
zewk değil zevk olacak
gecirmek değil geçirmek olacak
icin değil için olacak

Daldan dala atlama akıllım bana gücün yetmedi de clan arkadaşıma mı döndün ? Gel benim açığımı bul ? Haa train demişken ; "O my good , o my good , o my good. " Aklıma geldi :)

Ha şu arada şu cartz deki en lamer oyuncusu sensin bunu eklim :)

Artz clanının yukarda da denildiği gibi en ezik oyuncusu eksoustıd..)

saim abi allah sabır versin sana boyle aglayanlar la ugrasmak zor oluyo heralde

la artz ler kimsiniz olm adamlar fake alıp gelıyo sonra havalanıyonuz real cıkarsalar el alabılcenızı dusunuyonuz mu

herşey ortada

1inci map dust2 zaten onu yukarda belirtmişler
2inci map nuke biz aldık farkla
3üncü map train biz aldık farkla HLTV onlardaydı atarlar sandık ki amaçları demek ki buymuş..

Nese Gele Bize.

aksam ezdık bu arada bılmeyenler ıcın soylym aksam 3 map yaptık d2 aldılar nuke ve trainda ezildi ve bu sabahta ezdik bu arkadaşları yaptıgınız tamamen kahpelik az adam olunda oyunun tadı cıksın ben [Non] ' ShabLaqOow*

saim abi ben ne zmn artz la maç yapsam bu exuont mu ne 5 adamdan fazla vuramıyo bunu nasıl clanda tutuyolar ancak burda forumda konulara yorum atıyo ya allahını seversen birazda oyna ya biraz kas ya her şeye cevap yetiştirmede 1 mapta 10 adam vur nasıl bi karakter ya seni acaba konulara cevap ver diyemi clanda tutuyolar ne zamn gelsem ts de ne zamn gelsem netbilginde yorum atıyo ya mal herif bi git hava al beyin hücrelerini çalıştır kendine gel

aksam ezdık bu arada bılmeyenler ıcın soylym aksam 3 map yaptık d2 aldılar nuke ve trainda ezildi ve bu sabahta ezdik bu arkadaşları yaptıgınız tamamen kahpelik az adam olunda oyunun tadı cıksın ben [Non] ' ShabLaqOow*

Adam işinin erbabı.

saim abi ben ne zmn artz la maç yapsam bu exuont mu ne 5 adamdan fazla vuramıyo bunu nasıl clanda tutuyolar ancak burda forumda konulara yorum atıyo ya allahını seversen birazda oyna ya biraz kas ya her şeye cevap yetiştirmede 1 mapta 10 adam vur nasıl bi karakter ya seni acaba konulara cevap ver diyemi clanda tutuyolar ne zamn gelsem ts de ne zamn gelsem netbilginde yorum atıyo ya mal herif bi git hava al beyin hücrelerini çalıştır kendine gel

Koçum bi sen at sk'daki video linklerini bide ben atayım . Videos | SK Gaming tıkla bak. Ezik dediğin adam neler yapmış.

harbi helal olsun ciqerm :)

süper oturmuştur ona laf:)

harikasın tugay :)

qweqwewqewqewqeqe

Başarılar bize.

Başarılar.

Başarı Harici Post kasmayın Lütfen.Aksi halde gereken yapılacak kim olursanız olun

geLE;; Drawda Karizmatik Durmuş (:

LıLwa Artz cLanda bunu bekLıcem en son kişisin ama 2 map yeniLip iLk mapı koymşn ya ne diyim sana qL.

Kardsm bence yeniLdiniz bi maçı yenmş qibi qöstermek yakışmadı size bunu söyLüyrm size sadece tartısmak deqıl nıyetm

Geri