2
EXE RANK
gibvelscale^
Fexe Kullanıcısı
gele <~~~~~~
teşekkürler.gl başarılar
teşekkürler.
ayıpsıngele kİngler.Yapmıssınız gene yapagınızı![]()
aimbot o çocukahaha dont sk ahaha pıcak lamer lumerbızım macta speed actı aımxtr okuz dıe bır adam sadhashdashda lamerlerı
ql
teşekkürler.başarılar.
sağol.Başarı.
yaa o kadar diyorum beni illa kaloriferciyle muhattap etceksiniz bidahakine bonus atmayın sonra isyan ediyor kalorifere tekme atıyor beyler yapmayın bu şaka değil !
Adam süzme aim bot :O Teşekkürler.qL basariLar aimxtr yokmus o olunca ne oluyorsa nereye qıtsek 5 ıde orda![]()
![]()
![]()
![]()
sağol.Başarılar.
Malesef teşekkürler.Len ArtizLer Bunlara :001_wub: Bıcak Atmaktan Bıkmadınızmı ?
teşekkürler.qL size![]()
beyLer sw de hud yok adamla teke tek kalıyoruz adma gelio pustugum yere bomba atıyo, teke tek kalıyoruz sure geçmiş bizim adma kacıyo bu gelio bizim adamın oturdugu yere flash sallıyo qeqwewq yapcak bişe yok kinqsiniz.
sağol.beyLer sw de hud yok adamla teke tek kalıyoruz adma gelio pustugum yere bomba atıyo, teke tek kalıyoruz sure geçmiş bizim adma kacıyo bu gelio bizim adamın oturdugu yere flash sallıyo qeqwewq yapcak bişe yok kinqsiniz.
kanki bir daha ki sefere :So fLash saLLayan benim ama wuramadım aim hata werdi![]()
KabuL etse aLcamda etmioki sen benm yerıme konussan ?boşkoy kalitesiz aim kullanısun ondan nadirinkilerden alsaydn hata vermezdi![]()