Art`z | TEAM TANITIM MOVİE

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan yAra`tq
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Moderatörler var qerekirse taşırlar sizemi düştü kaygısı ?

evet bana düştü birader .)

biri konuya yorum attıgı zaman aleyhinize hemen hopluyonuz doğruyu söylüyor adam yanlış yerde açılmış

bbana düştü ok şimdi kapat o lanet çeneni .

evet bana düştü birader .)

biri konuya yorum attıgı zaman aleyhinize hemen hopluyonuz doğruyu söylüyor adam yanlış yerde açılmış

bbana düştü ok şimdi kapat o lanet çeneni .
ya boş boş yorum atma konuya clan zaten 2009'dan beri var bu sadece clandaki bazı oyuncuların "MOVİE" si ;) biraz düşün. Clan Tanıtımı ama Neden isimler yazmıyor. İnsanız değilmi düşünme yeteneğimiz var ? Tek Tek cekip koysak hiç bişey demeyecktn ailece koyuncamı suç oldu .

ya boş boş yorum atma konuya clan zaten 2009'dan beri var bu sadece clandaki bazı oyuncuların "MOVİE" si ;) biraz düşün. Clan Tanıtımı ama Neden isimler yazmıyor. İnsanız değilmi düşünme yeteneğimiz var ? Tek Tek cekip koysak hiç bişey demeyecktn ailece koyuncamı suç oldu .

ben ne düşünüyosam söylerim,yanlış yere açıldıysa söylerim bu kadar,artiz liğin luzumu yok :)

airshot senden ne glni istiyoruz nede yorumunu atma kardeşim yorum eğer gerekirse modlar taşıralr konuyu :)

gangilerime güleler , gangilermin arkadaşırınada başarularr :D iyisiniz nokta

Clan movie demişler herkesi uspyle çekmişler :D ne adamsınız yha usp veya dg den başka sılah yok :)

Yinede qL (Nİyetim ne kimseye saygısızlık ne kötü bir yorum Sadece eleştiri:)

qL elinize sagLık

Good Luck :) ... Başarılar.

Geri