ARMyS VE GDR Ler daLsın ıcımı dokucem aqa :D

0
EXE RANK

firlamaa_genc

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
firlamaa_genc
-onceLıkLe sA-

sevgıLı armys ve GDR kardesLerım... onceLıkLe serverınızden baska servere gırmıyorum ama soLe bıR durum vaR...oyunda neden oLmeyı hazmedemıyorsunuzZ. 1 oLur 2 oLur 3 de ban atıyosunuz hs yıyınce hemen hıLe aim 3d waLL speed cdhack faLan fıLan yapMayın...herkes wall kullanıyoo bununda herkes farkında sızde başkalarıda kuLLanıyor... kullanmıyorum dıyen adam tanımıyorum ben. herkeste var wall bunuda herkes bıLıyor ınkar edenLer cok oLacak emınım...Neden serveriniz habire teKLIyor sanıyosunuz cıLeden cıkmıŞ adamLarbaN yemekten saLdıRı feLan sıZe ne yapıLsa azdıR.

-bıraz ozeLLıkLerınızden bahsedeyım-

standarT:: sen ghostun onde gıdenısın kocuM sen kinq feLan degıLsın botun onde gidenisin

GETTO::sende aynı adama ıkı deFa oLdunmu cros saLsa yapıyor faLan fıLan hadeeee baNNN.. ama deLıkanLı adamsın

RuzGaR:: sen tam bıR ŞebeLeksın hs yemegi hayatta kabuLLenemıyosun. + cok izLiyosun

scuLLo:: RuzgarR için soLedıkLerım senın ıcınd gecerLı ıkınızde aynısınız...senin uzerine ban atma rekoru kıran gormedım. kım vursa dırek ban

ReTs:: sen su yukardakı 4 daLLamadan daha deLıkanlısın emegınLe oynuyosun senın ıcın fake ss Ler cıkmıstı hane Fake zaten herkeste bıLıyor ama oto b... ban aTma... sen ve senın qıbıLerı karaLarLar boLee senın ıcınde bır acıkLama yapıcamm..Fake ss Ler ıcın yanLız fake ss Lerı ben koymadım yanLıs anLasıLmasın

aLem kinq oLdu ghost yardımcınız oLsun

emegıyLe oynuyanLarı hazmedemeyen ReTs harıc 4 moLoz...

-SayqıLaR xD SevgiLeR-

gardas Dogru Dion :D 1 hS at ban :DD:D:

walla ben yaklasık 1 aydır o sw de takılıyorum benden ii kasanda olmuyo allah için hepside sever ama benden önce dogruysa yazıklar olsn

bir kişi anlamıs beni tanımıs gerckten Allah senden razı olsun sensatii .. bunu içtn samimiyetimle söylüorm kmsn tanımıorm ama gercktn içten söylüorum .

defalarca sesimi duyurmaya calıstım ama nafilee hala hile diyenler var .. her zmn hazrm pc ne zmn isterlese girebilrler..
ayrıca 1 den ayrldm 3 te kasıorm artk !!!

komedi olmuş ama haklı :P
demişin herkezde wall var.ben her isteyene istediği an kendi pcmden record çekip atıyorum ya da tw ile bağlattırıp bulan olmadı bişey Hz. ALLAH CC şükür :) yanlış anlamayın tarikatçi değilim bir takıntı öyle yazmam...

bir kişi anlamıs beni tanımıs gerckten Allah senden razı olsun sensatii .. bunu içtn samimiyetimle söylüorm kmsn tanımıorm ama gercktn içten söylüorum .

İlk Destek cıkan kısı bendım forumda galiba :D :D Bi ara gh diyorlardı sana :lol:

demişin herkezde wall var.ben her isteyene istediği an kendi pcmden record çekip atıyorum ya da tw ile bağlattırıp bulan olmadı bişey Hz. ALLAH CC şükür :) yanlış anlamayın tarikatçi değilim bir takıntı öyle yazmam...

bu yazıdan birşey anlamadımm ... Allah Büyükkk o bilio

kardeşim öyle yazmamız gerekıyor yani dogru olanda o Allah(c.c) bilmeyenler ogrensın :) Tarıkatcıyla alakası yok.

Benide Sw sokmuyorlar neden bende bilmiyorum # gecen 1 elde 5 kill 5 hs baNned. :S

Rets kardsm ben senı bLyrm ızLyrmda bnde 2 3 takılyrm senı 3 de goruyrm artk 1 b0ku cıktı :D

Rets kardsm ben senı bLyrm ızLyrmda bnde 2 3 takılyrm senı 3 de goruyrm artk 1 b0ku cıktı :D

evt artk 3 teymm bazılar bırakmıor ama peşimi izliosun diolar ..
pc giriolar 4 tane movie cıkardm daha nasl kanıtlıycam siz söyleyinn !

Konuda hakaret, polemik, tartışma yaratacak yorumlat atmayınız konu kilitlernir.
Ayrıca Rets birdaha flood attığını görmeyim.
Konu Diğer bölümüne taşınmıştır.

Aga b ' de vallbang den 6 kisi gitti bug yaptım adam dırek sXe attı giremiyorum :D

Konuda hakaret, polemik, tartışma yaratacak yorumlat atmayınız konu kilitlernir.
Ayrıca Rets birdaha flood attığını görmeyim.
Konu Diğer bölümüne taşınmıştır.

Flood derkan arkadasım ? anlamadım grckten nerde attm ?

Geri