-Army- | [WS] -0wc > 11-1

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ARMY CLAN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

ARMY CLAN

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
ARMY CLAN
wıly nerde xd qereksız konu acma owc ac ha bıde orjınal wılly yencek kapasıteye sahıp degılsınız xd

aynen, zaten bı kacınız temız degılsınız barı fake tagı cevirmeyin !

kurt kocayınca köpeğin maskarası olur .

hepinizin indirimli günlerini biliyorum yeni türeme veletler .

cavıtcım kardesım qelıp burda konusuyon kalıten dusuyor kanka salla ya bılen bılıyor xd

sami geldi bana tsde söyledi clanınızda bazı adamlar temiz değilmiş :D

Gl bize :)
-Army- Durdurulamazz ! ;)

Rüzgarım sen yapma bari. adamlarn nıcklere baksana wily clanın playerleri belki 1 fake cekmıs olabılırler dıger arkadaslara sozum varsa hıle cart curt dıyen oyun ıcın tw werılır her turlu cıkmadan hanı dusme felan olmadan. Bir oyun için şunu yapmyın yeniliyorsanız tebrik edin yenerseniz biz tebrik ederiz zaten roxcin kabullenmek zordur bılırım army clan ıle mac atıyorsan yenılmeyı goze almıssın demektır ;)

BAŞARILAR BİZE.!

Rüzgarım sen yapma bari. adamlarn nıcklere baksana wily clanın playerleri belki 1 fake cekmıs olabılırler dıger arkadaslara sozum varsa hıle cart curt dıyen oyun ıcın tw werılır her turlu cıkmadan hanı dusme felan olmadan. Bir oyun için şunu yapmyın yeniliyorsanız tebrik edin yenerseniz biz tebrik ederiz zaten roxcin kabullenmek zordur bılırım army clan ıle mac atıyorsan yenılmeyı goze almıssın demektır ;)

BAŞARILAR BİZE.!
lafım kısılere yok kardesım ql dedık ama problem wıly degıl ısım owc olmaz xd

yok rüzgarım ondan değil. wily playerleri genellikle 0wc alıyor tum cs alemıde bunu bılıyor. dediğim gibi yensek tebrik bekleriz beklemesekte olur yenılsek tebrık ederız maksat zevk alalım o kadar yani.

Army temiz değil olum ben onu bilir onu söylerim. Başarilar diyelim genede bu maçta bizim maçta olanlar yok .

[quote="~ night bLue']Army temiz değil olum ben onu bilir onu söylerim. Başarilar diyelim genede bu maçta bizim maçta olanlar yok .[/quote]
Bazı GH olanlar Wardı Ama Kadromuza Baktıysan Clandan 15 Kişi Temizlendi .. 4 Kisi Gh kullanıyordu Onları Attık. İsim wermeyecem anlarsın ZAten

Geri