Army vS * Bir kaç MAÇ

0
EXE RANK

Medellin ~

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Medellin ~
qL bizeeee :)

-Army- | CLan Gaming~ KRAL BİZİZ ~
-voLvox.`` gtA*

Gl bize :)
-Army- Durdurulamaz ! ;)

başarılar.

Hile moviemiz nerde diyonya 15 dk qh movı cıkaran cok kısı war sızınkını cıkarmak o kadar zor degıl hee aranızda war qh yok deme ama ugrasmaya deymez adam qh movım cıktı dıye sevınır o kadar yuzsuz

Hile moviemiz nerde diyonya 15 dk qh movı cıkaran cok kısı war sızınkını cıkarmak o kadar zor degıl hee aranızda war qh yok deme ama ugrasmaya deymez adam qh movım cıktı dıye sevınen war
Şu anda Benim Clanımda Gh Olan Hic Kimse Yok Buna İnanabilirsinz. Dün Bitane Gh kasan Adamı Clandan attım. Oyun ıcı Tw isterssin Mac Baslamadan Herkesden Oyle Mac Atarsın :) Yada Hic Atma Ghsek Uza

Ben zaten temız olmadıgına ınanmadıgım adamla mac atmam atsamda 2 3 el sonra cıkarım ugrasmaya deymez qh kullananları attıysan eyw maca gırınce huzursuzluk olmaz ama su movıemız yok kelımesını soyleme bence 1 cıkar yarım saatte cıkarır movınızı ondan sonra ugrasmana deymez

Hileysek Ghost Movielerimiz Nerede Su ana Kadar 1 Tane Playerimizin Hile Moviesi Cıktı die Tum Clana Hile denmez. ! Ok By Şimdi Aglamana Devam edebilirsin :)
aglama :D tm hıle movıyenız cıkmadı 2 3 gun ıcınde ıslersın kral clanını xd

army kardeşim her bi maç ss sinde böyle tartışıyonuz nedir bu yav :S

Başarı harici post kasma .#

başarılar.

Başarılar Ama Ayıp Ettiniz Bunu Unutmayın Beyler.

Geri