Arkadaşlar "Türkler yapamaz!" etiketinden kurtulalım artık!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan xheqhAeL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

xheqhAeL

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
xheqhAeL
Öncelikle Selamün Aleyküm,

Burda bugün sizlere anlatmak istediğim konu sadece CS değil hertürlü konu hakkında.(Ama çoğunlukla CS'den bahsedeceğim)

Türklerin CS'de bir yere gelmesinde hilesiz , saygılı ve seviyeli bir biçimde oynayabilmesidir.Bir insan isterse ve çalışırsa her şeyi yapabilir ki bazı arkadaşlar 5 - 10 senede inanılmaz bir bileğe sahip olabiliyorlar.Bizim üstümüze düşen kendi milletimizden birinin Dünya'da iyi bir seviye edinmesine yardımcı olmak ona çamur atmak değil ! Bir arkadaş çok iyi oynuyorsa onu övüceksin , hemen ona yok ghostmuş yok aimmiş yok 3dymiş gibi seviyesiz sözler söyleyip CS'den bıktırmıyacaksın.
Burada Brezilyalı CS'cileri örnek vereceğim adamlar ne olursa olsun kendi milletlerindeki adamları savunuyorlar , hile bile olsa adamı başlarının üstünde yer veriyolar. Arkadaşlar artık birbirimizi suçlama gibi bi hataya düşmeyiz İnşallah , çünkü Türklerin dünya'da başarılı olma zamanı geldi de geçiyor bile , ben geçmişte yabancı serverlarda da oynadım TÜRKLERDEN İYİ CS OYNAYANINI GÖRMEDİM ! Hadi Türkiye'den bir SpawN bir KabaL , bir Photti çıkarma zamanı geldi , bunda üztünüze düşen görev mi ne ? Bükemediğin bileği öpüceksin ; SUÇLAMIYACAKSIN ;) !

Doqru s0Lüosun dA Ya TürkiyedE artk kiMseNiN kiMseye qüVEni kaLmaMs

Suda d0qRu Bi s0z Her qüseL oynaYan ghostmuş 3dymiş aimmiş Ç0k Saçma yaNi İs Her türLü biLekTe biTio :)

Bu araDa haBir için sa0L.

İşte o bitmiş olan güveni bağını tekrar bağlamaya çalışıyoruz. Her güzel oynayan ghostmuş 3dymiş saçma bence de. :)

o güveN insaLLah Yerine qeLir biraz Z0r gibi görüküo ama bu Bizim eLimzde oLar birsey :)

İşte o bitmiş olan güveni bağını tekrar bağlamaya çalışıyoruz. Her güzel oynayan ghostmuş 3dymiş saçma bence de. :)

Aynen dogru diyorsun herkes 3d ghost ekran vb seyler bitsin diyelim.

Valla Katılıyorum.

Ya bırak birader.
bi maçı 12-0 yenildin diyelim adam gördüğün zaman direk hs atıyor ve hltw vermyor ? ne dicen sen bu adama hll olsn cok saglammışsnmı dicen

ama bazılarıda var fake girip adam lekeliyor ghost acıor nickiyle fakee. cekemeyenler bunlar işte

ewet kardesım ya her gun 3-4 kere ban yemekten bıktım artık insanın bi swye gırınce kasası gelmıor gene ban yıcem dıe yabancılar kasınca kjnq turkler kasınca ghos sacmalamayın byler

Seni Kutluyorum Yazın için Ve Destekliyorum

Ya bırak birader.
bi maçı 12-0 yenildin diyelim adam gördüğün zaman direk hs atıyor ve hltw vermyor ? ne dicen sen bu adama hll olsn cok saglammışsnmı dicen
İşte böyle olayları engellemek için güven duygusunu sağlamlaştırmak gerekiyor , o yüzden de adamdaki bileğe saygı duyup helal diceksin .

her dedigin doğruda şu cs hilesinide en çok alan biziz afedersiniz ama bazı s*laklar gidip sirswaggermidir nedir ona parayı yatırıyor ve bunu yapanda çok kişi var ve ayrıca birde türkiyedeki cs forumlarında var sadece şu cs için wallhack .> herşey bizim elimizde.

İşde Cs'yi bu yüzden bıraktım... 2 adam vuruyosun hile oluyosun bu oyunu oynanmaz hale getirmek için her türlü şey yapıyorlar ve amaçlarına da ulaşıyolar. Sxe sözde hile engelleyici ama herkes biliyor ki bu hileleri Sxe yapanların yardımıyla çıkartıyolar.
Şunu bilinki bu oyunu gerektiği gibi oynayan birçok iyi oyuncu var onlarda hile yüzünden oyunu bırakmak zorunda kalıyorlar herkesin sabrı biryere kadar, o sabır doluncada olan oluyor CS bırakıyor olan sağlam oyunculara oluyo...

Evet , bazı wall yapımcılarını tanıyorum. (CaF CuF) Neden wall çıkartıyorsun diyorum diyor ki : sXe'nin ne kadar kolay kırılabildiğini göstermek için sXe'yi kırıyoruz , biz SAĞLAM BİR ANTİ-CHEAT programı istiyoruz. diyorlar.Onlarda da suç yok kendimiz BİZ kullanmassak herkes güzelce oyununu oynar.

Ya bırak birader.

kendısı hs atınca amenna :D hltw atmıyo dıyo hltw istedinmi maçta yenılınce gurur yapıyosun :D daha to***iniz bile yokk so da:D

biyerden Duydum Sirswaqqer aylık 22 ile 25bin tL Arası paara gecıyormus hiLeden :D:d the Lion's saten zenqın ettı adamı adam napsın buldu kerizleri satıor: D:D:D waLL saten sxe yapıor waLL cıksınkı yeni sürüm cıkarsınlar yeni sürümden para kazansınlar Bu kadar Basit Bu Cs =) Lan qame harıcı oynamamk lazım xD

Kardeş Söylediklerine Katılıyorum Fakat Ben Cfq Bile Karşıyım Ama Forumlarda Her Cfq'nin Üstünde Aim Yazıyo Bu Forumda İçinde.Her Konu açan Aim Cfq Wall Cart Curt :) Önce Kendi Pisliqimizi Temizleyelim ! Birde the Lions Ben Senin Samimi Olduqna İnanmıyorm TuraL Sana Kötü Yorum Yaptı diye Burda kötülüyorsun Nolcak hLtw Atsa !

atmaz olm hltw kaç kere istedm :D

Burda bile tartışma yaratıyorsak , bu topic'i okumamızın amacı ne ?

Bizim burda iyi oynayanLarı çekemiyorLar arkadaŞ.Eğer iyi oynayan oLursa onu suçLamak için neLer yaparLar herkeS biLiyor.Ya Ghost derLer ya 3D vb. artık bunLarı aşmamıZ Lazım ama artık çok geÇ ...

Geri