Kızlardan alıp veremediği ne bunun ? Salak mıdır nedir Allahıma dinime, 9x9 8600 Calibra'lı Leopar Pompalı ile delik teşik etmezsem adam değilim. Çıksın bakalım karşıma, hem kızlara hep kızlara...
Burc pıskoya bagladı![]()
aynen kardeşim delik teşik ederim lan bunuDenk getirdim mi oyarım bunu ... Bıcaklada değil 1600 calibralık 9x9 leopar pompalıyla tek atış
sendemi böyle yaşıyonöle demeyin buda onun yaşam tarzı![]()
Burç beraber öldürek şunuKızlardan alıp veremediği ne bunun ? Salak mıdır nedir Allahıma dinime, 9x9 8600 Calibra'lı Leopar Pompalı ile delik teşik etmezsem adam değilim. Çıksın bakalım karşıma, hem kızlara hep kızlara...
biliorum bu adamı ' ama Bunlar feyk oldugunu dusunuorum. cunki bu adam okadar cinayet işlio ve poz vererek ınternet sıtelerıne koyuyo.. morgue666.com siteside var hatta BilişimciLer her turlu İP adresinden bulur ve s2r bu adamı .. yalan bence .ip adresınıde deısse bıle bilişiimciler kasayı araştırdıqı zaman anasını bıle ....
ylaan bence.. bu fotolar . *
arkadaşım iyi güzel diyosunda internet cafelerden filan koyuyodur delil bırakmamak için :Sbiliorum bu adamı ' ama Bunlar feyk oldugunu dusunuorum. cunki bu adam okadar cinayet işlio ve poz vererek ınternet sıtelerıne koyuyo.. morgue666.com siteside var hatta BilişimciLer her turlu İP adresinden bulur ve s2r bu adamı .. yalan bence .ip adresınıde deısse bıle bilişiimciler kasayı araştırdıqı zaman anasını bıle ....
ylaan bence.. bu fotolar . *
dogrusu budurarkadaşlar öncelikle merhaba söyleyişte olduğunuz konu yalandır . Bu adam satanistir tabiri yalandır. Ama bundan 4 sene önce bende baktığımda inanmıştım. Fakat Araştırınca Bu adamın satanist olmadığını öğrendim. bu satanist diye bilinen veya tabir edilen şahıs makyaj uzmanıdır . Sadece Bir nevi dikkat çekmek için böyle yapmıştır. Bu adam benim gözümde dünyanın en iyi MAKYAJ UZMANI'dırİNŞALLAH şimdi faydası dokunmustur kimse yanlış bilmesin diye üye oldum