ArkadasLar Ben Movie Yapmayı Bilmioırm Yardım...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
0
EXE RANK

LiveForMe

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
LiveForMe
Arkadaslar Herkesin Kullandıgı Program movie İcin frapstır Sanırm

Ben Frapsı yükledim . actım oyuna girerken .. yukarda sayılar cıktı

sonra kendim ayarladıgım tusla F9 bastım yukardaki sayılar kırmızı oldu 30 saniye aradan qecti sxe hatası werdi.. lütfen yardım

valla bende bilmiyorm bilsem bi tane de ben çekicem :D hypercam 2 var ama oda cok kasıyo :S

F9 da cfg komutu varsa belki ondan olabilir F9 da komut olmamasına dikkat et kaldır varsa cfg de F9 da komut sil dene ...

F9 da cfg komutu varsa belki ondan olabilir F9 da komut olmamasına dikkat et kaldır varsa cfg de F9 da komut sil dene ...

Kardes ben denedim cekmeyi frapsla 15 saniye sonra frapsı aktif ettigim için sxe not defteri hatası weriyor ?

Cs 1.5 Bölümünde Sabit Konularda Var.Orda NasıL Movie Yapıldıgını En İnce Ayrıntısına Kadar Görebilirsin

Arkadaslar Herkesin Kullandıgı Program movie İcin frapstır Sanırm

Ben Frapsı yükledim . actım oyuna girerken .. yukarda sayılar cıktı

sonra kendim ayarladıgım tusla F9 bastım yukardaki sayılar kırmızı oldu 30 saniye aradan qecti sxe hatası werdi.. lütfen yardım

Movie Yapmak Icın İlk Önce Oyun Icınde Record Al Sonra Sxe Kapat Fraps Ac Oyle Cek Sxe Fraps Engelliyor Fraps 30 Sn Cekıyor'sa Int Full Surum Bulmen Gerekır Yada Cs 1.5 Bolumu Tam Sürümünü Bir Arkadaş yayınlamıştı..

Eved 4rkadaşım cs 1.5 böLümünde Var.

Lock.# 1.5 Bölümünün Sabit Konularında Çözümü !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri