Arkadaşlar %100 Ping Düşürücü Program ! %100 Diyorum

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan DaykDayk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

DaykDayk

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
DaykDayk
Teşekkürler.

eyw reizzz deneyınce bbıdaha yorum atacam

[quote="-BafL']eyw reizzz deneyınce bbıdaha yorum atacam[/quote]
Dene kardeşim arka planda çalışan programları fln kapatıo. eğer anlayamıorsan google yardımı almanı tavsiye ederim..

Bi virus yok degilmi beyler?

virüstotal'da koyda emin olalım. Çok sade bi anlatım olmuş güvenemedim valla.

VİRUS FELAN YOK DA ONCEDEN PAYLASILMISTI AGA ZATEN GAME BOOSTER

game bosster bu kardesım benım oyunu hızlandırıyor evet ama pıngte bı degısıklık olmaz cunku pıng netınle alaklı bısey bu senın sadece fpsnı artırır oyununu hızlandırır pınge bısey yapmaz kardes :)

[quote="']game bosster bu kardesım benım oyunu hızlandırıyor evet ama pıngte bı degısıklık olmaz cunku pıng netınle alaklı bısey bu senın sadece fpsnı artırır oyununu hızlandırır pınge bısey yapmaz kardes :)[/quote]
adam marijuna panpa :)

Eyvallah başkan.

[quote="']game bosster bu kardesım benım oyunu hızlandırıyor evet ama pıngte bı degısıklık olmaz cunku pıng netınle alaklı bısey bu senın sadece fpsnı artırır oyununu hızlandırır pınge bısey yapmaz kardes :)[/quote]

Kardeşm doğrudur belkide fps fln yükseltiyodurda:D ama bazen bazı arkadaşlarda torrent vs gibi şeyler oluyor onları etkisizleştirip ping e de faydası oluyor. bu arada daha onceden paylaşıldığını fark etmedim. kusura bakmayın

bilmediğin şeye neden %100 diyorsun ?

Kardesm Bnm Pingimi Düşürdüde ondan saolsn arkadaş açıklamasını yapmış bnde öğrenmiş oldm.:)

Geri