Arkadaslalar Buyrun Sizle paylasmak ıstedım

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan csbaran
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
qörende Sexafondan deil de 3d morqandan bahsediyon sancak aım olsa yenemessin falan bu kadar olmaz pes xS oda insan sonuçta

zuhasudhasd niye 3d morqan insan dqeıLmı o ba$ka bişii mi ? lafa bakarmısın ya. siz sexafonu daha tanımadıgınız ıcın anca klawyeden adama cfq master yada ezo dersınız qelıpde qorsenızkı adamı o zaman konussanız keske.. adamı ızlerken oyundan aldıgım zewkden daha fazla zewk alıyorum bılmem belkı bısı anlatabılmısımdir

yya bu welet sexafonla mechul u sxe sız 1 sw ye goturup wall hack acmıs !!! soledı mehmet bana wall wardı hep duwardan wuruordu dıe onun ıcın ben kınqım ben soleyım dıe kasılma ne maL olduqun ortaya cıqtı :@

bİzİm mehmetİ senmİ yendİn gel bİde benİ yen arkadaŞim

git kendısıne sor baska dıcek bısıyım yk gıdın kendılerıne sorun ... !

lan bu m4l m4ll konular acıyoo herkese kafa tutuyoo sen MechuL yani gökhanıı aynı internet cafede yenersen csyi bırakcam olum wall acıp milleti yeniyonn bide hawa basıyonn arkadaşlar bu baran denen tam bi welet sexafon cfq mastermıs :D:D:D ulan ezooo adminlik yaptıgın serwerda millete olunce tsaydan o.c diye kufur edecek kadar ahlaksız birisin sen cocuksun olum cocuk senin nee m4l oldugunu cümle alem biliyo 3d cisin agzından cıkan ili kelimeden biri allah carpsın yemin ederim daha kişiliğin oturmamış senin

Geri