Arkadaşın Tavsiyesi Üzerine Geldim [FRAG]

reyhanLeee config :D

BombaLı oLanı beqendim :D

TSk kardesm sız beyenesınız dıe paylastm zaten xD

Üçüncü ss'de 4 kişiyi bombayLa öLdürdüqünü qösteriyo ama zararLarda 3 kişi war :S:S

güzel fraq ama orada ıceworld teki csdm ama güzel

yok kardesm ıce cs dm deıl kesınlıkle sahıtlerımde war yanı xD.... REYHANLEE ANIL sorabılırız hem cs dm de bıle basarı bu bence emege saygıı....

ewet Leadri haklısın cunku orda dıer elden kalma war ? anladn umarm ? cs oynayan herkes bılır :D cahıllıqe luzum yok yada akla baska bıse getrme bence ...

CahiLmi wqewqe asdkasdkask 2 - 3 frag koydu hmn kinq hawaLarına büründü :D:D:D:D zuhahahaha

Tmm uzatmayın orhan laf atma gardaşıma daha yeni geldi :D

gzl gzl tbrklr

Üçüncü ss'de 4 kişiyi bombayLa öLdürdüqünü qösteriyo ama zararLarda 3 kişi war :S:S

Allah vergisi orhan biz 3 alıoz 3 alana 1 bedava kampanyası o :D Bizim cafe hep böle mesela ben 3 adam vuruom adam dior abi snn
için bende ölürüm gelip beleş ölüor :D

CahiLmi wqewqe asdkasdkask 2 - 3 frag koydu hmn kinq hawaLarına büründü :D:D:D:D zuhahahaha

Kardesm ben cahıl demedm ..cahıllıqe luzum yok dedım ama ustune alınıosan bılemem oke bu arada ben kinq im die bısede demıyorum kaanı yorma AYIK OL TAKLAYA GELME OKE hade :001_tongue:

bıdaha soyluyorum Kinqim demedım dememde herkes anasının karnında ogrenmedı bu oyunu ....

anıL Cosmusun yıne :D

REYHANLEE cfg die bişe yok ortada :=)

4.resimde 4 bomba uçuruyon verilen damageler 3 kişi gösterio ?

pardon 3.resimdeymiş 4 kişi ucurdun gözüküyo ama verilen dmqlerde 3 kişi ??

Geri