Arda'ya en baba operasyon

1
EXE RANK

sc]-[aßeL `

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
sc]-[aßeL `
Arda Turan'ı Fenerbahçeli yapmak için derin bir çalışma yürütülüyor...

Bu olayı Üstünel de duydu. Ancak tepkisi tıpkı Jo’nun ilk ‘parti olayında’ olduğu gibiydi: “Ceza gündemimiz de yok.” Sambacının sonraki vukuatları, önlem alınmaması yüzün dendi. ‘Sihirbaz’ namlı yönetici yine ‘uyuya dursun’, birileri derinden çalışıyor. Emre, hayatını kazandığı fakat tek kuruş kazandırmadan ayrıldığı G.Saray’a ikinci çalımı atyor!

Aileden birisi de yardımcı oluyor. Arda’nın beyni yıkanıyor: “Aklını kullan. Bu kulübün vefasızlık yaptıklarının durumları ortada. Avrupa’ya git; 3 sene sonra Fener’desin!” Şimdi diyeceksiniz ki “Arda yurt dışına giderse gitsin. Sözleşmesi var, para kazandıracak” Ama gidene kadar karışan kafası ve o kafayla çıktığı maçlardaki sonuçların hesabını kim verecek?

Bu tip ciddi haberleri birinci ağızlar dan alamazsınız. Üçüncü-dördüncü şahıslardan alabilirsiniz. Hafta başı, çok ciddi mesleği olan Galatasaraylı sevgili bir dostumla sohbet ederken Ar da’nın durumunu anlattı. Emre Belözoğlu’na çok yakın kişiler tarafından, Galatasaray’ın hayırsız bir camia olduğunun Arda’ya işlendiğini belirtti.

Emre ve Okan’ın, sonrasında Hakan Şükür, Hasan Şaş ile Hakan Ünsal’ın örnek gösterilerek, Arda üzerinde etkileme çalışmasının yapıldığını vurguladı. Sadece Arda değil, hedefte Arda’nın ailesi de var! Bunun süresinin 1 yılı bulduğunu da konuştuk. Ve anlatılan, bayağı da etkilendiği yönünde! Zaten maçları ortada. Arda’daki düşüşün altında yatan gerçek bu. İsteksiz.. Mikrofonlar önünde kendisini haklı çıkarmaya çalışırken sarfettiği kelimeler arasında hep mutsuzluk iması var. Kesinlikle bu sezon Avrupa’ya gideceğini vurguluyor. Bunları arkadaşım da bana net olarak söyledi. Emre ve yakınlarından kaynaklı organizasyona göre Arda yurt dışına gidecek, 3 senede hem bedelli askerlik hakkını kazanacak hem de Fener’e gelmenin yolu açılacak...

Arkadaşım bunu yönetici Haldun Üstünel’e de söylemiş. Tüm ayrıntılarını ısrarla ifade etmiş. Ama Üstünel’den gelen cevap, “Arda bizim evladımız. Biz Arda ile uzun seneler çalışmak isteriz” şeklinde olmuş. Böyle ciddi ve Galatasaray ’ın hedef alındığı bir istihbaratı en azından araştırmalıydı. Bunu yapmamışlar bile! Yani Arda’ya o kadar güveniyorlar. Biz bu ülkede çok ‘takım aşkı’ masalları okuduk. “Kefen giyerim G.Saray forması giymem” diyenlerden tutun da diğer örneklere kadar...

Mesele ‘takım-renk-kulüp’ değil. Mesele, ne kadar fazla para kazandırabildiğin ve kazanabildiğin. Bu ülkede formalarını öpüp 2 ay sonra arkasına bakmadan giden, gittiği kulübün de formasını öpenleri çok gördük.

BAŞKANI UYARIYORUM
Buradan Başkan Adnan Polat’ı uyarıyorum. Arda’nın Galatasaray’da kalmasını istiyorsa tabii; bu oyunda Arda’yı ciddi olarak etkileyeni de etkilenmesine mani olmayanı da aynı kefeye koyarım. Benim bildiğim, şu dakikadan itibaren ipleri eline alacaktır. Bekleyip göreceğiz.

Geri