` AnqaRaLy CesNaT (Tk) vs ~exwaroJ.* <3

1
EXE RANK

~ LAXON *

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
~ LAXON *
Skorları niye kapattın :D

Ezildiği için kapatmıstır ne olacak :) say'ı da kapatmıs orda da adama mı sovdun ne yaptın :D ? Eğer bana yalancı dersen orj. ss koy inandir milleti :D

arkadas yenilion bari ss koyma !
Skorları kapatmıs. tobe tobe

bune şimdi.Kilit.

yemin ediyorum adamı yendım ama svye başkalarıda gırdı ve fraglar değişti onada birşeyler yazarsınız diye kapattım yandada kufur yazmıştı

[quote="~ By.']hahaha :D :D [B][COLOR=#000000]-exwaroJ*[/COLOR][/B] Kendini kjng mi sanıyon :D yazık sana :)
[/QUOTE]
Kendimi kjnq sanıyorum dedim mi ? gece fake teamla maç yapmıştık o zaman maçda kim daha iyiydi herkes bilir by burakda o maçtaydı (: Forumlarda havanlanmak kolaydır :blink:

Ahahahhah yarıl ya :D La çoluk çocuk of zek uğraşma :D

Ahahahhah yarıl ya :D La çoluk çocuk of zek uğraşma :D
Çok büyüdüysen burda ne işin var git işine gücüne bak büyük admalar bu sattalerde Forumlarda değil iş başında olurlar benım bildiğim

Admınler Gereğini yapacak mı karsılıgını vereyim mi ? 13 yasındaki veled-i zina'ya ^^ ??
Benle alay ediyor sonrada diyorki Admınler geregını yapacakmı sızlanmanın alemı yoq zeqhj

Benle alay ediyor sonrada diyorki Admınler geregını yapacakmı sızlanmanın alemı yoq zeqhj
ya veled bi git şu vs'nin orjinal ss koyda kimin ne oldugunu görelim ;) Akıl fukarası milleti saf mı zannettin ? konuyu saptırma ss getirmedikçe benle ilgilide yorum atma ^^

La ne uğraşıyon şunla ya :D Eskiden cfg dilenen knk diyen bebe şimdi atar gider yapıyor ahjkhqwheqhgwegqwjhejqhwehg qwe :D La bunların alayı böyLe. Yaşını 20 yapmış ahhahahaha :D Benimle söz dalaşına giriceksen ya msn ekle yada beynimi çıkariyim eşit olak kiral ?

qL ßaşarılar Dilerim...

Geri