Anlamlı Msn Nickleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Almeria
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bİr İnsan bİlmİyorsa ne İstedİĞİnİ hem senİ zİyan eder hem kendİnİ... Dİbİnİ gÖrmedİĞİn suya dalmadiĞin gİbİ sonunu gÖrmedİĞİn sevgİye teslİm etme kendİnİ.

GÖrdÜĞÜm deĞer kadardir verdİĞİm deĞer bende herkez kendİ deĞerİnİ kendİ belİrler

Günlüğümü Karıştırdım Dün Gece,ßir Sayfaya Kocaman ßir KaLp çizmişim,ortasında ok we iki isim..ßir ucundaki benim,diğerinde senin,ALtınada ßir not düşmüşüm ‘ßu sewda Hiç ßitmesin!’…

Bana sabret yarinlar hep gÜzel olacak dİyorlar pekİ bu gÜnler dÜnlerİn yarinlari deĞİlmİ???????

·ï¡÷¡ï· HeR kİşİlİk biRbİriNdEn faRkLıdIr BaZıLaRI HaYaTI iYi deĞeRLEnDirMeYe BaKaR bAzIlARı İsE ElİNe gEçEn fIrSAtı tEpEr ·ï¡÷¡ï·

ßasiTLEr iftira EdeR ...! AcizLeR ŞikayeT EdeR..! AsiLLEr De İdare EdeR.!

ßirqün ayrıLırSan Sevqilinden, Yaş akmasın qözlerinden..Sİtem etme Deqmez,qerçek Seven zaten TERkETMEZZ.....!!!!

Yalnizlik benim saltanatimdir acilarla dolu harabemde krallar gibi yaŞarim

Gidiyormussuun ? Git! Soytarısı terk etti diye, Kral'ın sarayı yıkılmaz lan!..
Bu adam ne Gemiler Batırdı kıçı kırık bi sandalın lafı bile olmaz.

Kalp Kırdıysan Tamir Edicen Tamir Etmeyi Bilmiyorsan Birdaha Geri Dönmicen

^^baq ibret al yere düşen yaprağa o da eskiden yukardan bakardı toprağa.^^

HavaLr soquyacÁkmış , öyLe diyor habr büLtnLèri. biLirim pèk dikkat etmeZsin , üşürsündè Sèn şimdi.. KıyaMam Ki tèninin titrèmesine. Bak açtım kaLbimi , hdi qir içeri .,

biraz seni bilirler deli biraz beni deli...Ama bilmezler ki bu delinin seni deli gibi sevdiğini

Hayat bisiklete binmek gibidir pedalı çevirmeye dev@m ettiğiniz sürece DÜŞMEZSİNİZ...

Hayat bu işte; kanatlanıp gitmek dururken, dört duvar içinde hapsolursun...Yaşamak için bir neden araken ÖLMEK için ßuLuRSuN....

yalandan sevmelere ince bir sitem ,

şerefe değil . , $rfszliklere kalksın bu son dublem ~

Hayat dedİĞİn Şu kisa yolda sakin yalin ayak yÜrÜme ÇÜnkÜ hayal kirikliklari ayaĞina batabİlİr

nereye gideceğini bilMeyen geMiye, hiçbir rüzgâr fayda etMez

GÖZl€rin GÖZl€rimi GÖZl€y€n GÖZlerini GÖZl€rinl€ GÖZl€rim GÖZ GÖZ€ g€lirdi....:)

Bİr sefİl rÜzgar esİnce gÜneŞ gİdİp ay gİdİnce yildizlar kÖrelİp sÖnÜnce benİ hatirla denİz gÖzlÜm

Geri