Ankarada x7 mouse bulabileceğim yerLer

0
EXE RANK

foralife

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
foralife
ankarada a4 tech x7 mouse satan yerler neresi bilen varmı ? varsa yardım plss . Birde fiyatını bilen varsa :D bazıları 35 dıyor bazıları 50

bende istanbulda bulamadım ya :D

arkadaş istanbul da teknosadan almış sen bak istersen oraya bi :D

vatan pc ye bak :D birde

ankarada a4 tech x7 mouse satan yerler neresi bilen varmı ? varsa yardım plss . Birde fiyatını bilen varsa :D bazıları 35 dıyor bazıları 50

ankarada ulusta konya sokak ta var biraz gez bulursun illa büyük teknoloji marketlerinden alcaksın diye bir şey yok :D ...

konya sokagı nerdn bulcam :D ulusta :D

fiyat yazmıssın okumadım orayı :D evet fiyat hep değişiyo bi bakıyorum 40 bi bakıyorum 47 ,35 sen 50 tl al git :D bosver :D

oLmazsa online alışveriş sitelerinde satıyorlar kapıda ödeme filn ordan alrm :D

konya sokagı nerdn bulcam :D ulusta :D

ulus heykel bilmiyorsan sen ankaralı değilsin heykelde anafartalar çarşısı var orda kime sorarsan konya sokağı sana gözü kapalı tarif eder :D ... konya sokakta bi kaç tane bilgisayarcı var sor bende x7 alcaktım 45 tl ye kablosuz keşke alsaydım

gittik 75 tl ye kablosuz a4 tech setini aldık iimi :D ...

Kızılayda metro çarşısı var 45 50 tl ye bulabilirsin geçen arkadaşa aldık.

kardeş once bı Ulusa bak iyice araştır arkadaşın dedıgı gıbı konya sokagına fılan bak eger bulamassan son care olarak onlıne alısverıs sıtelerınden bulabılkırsın :D

teknosaya ve mediamarkt bakmanı tavsiye ederim.

Teknosa,Bimeks,VatanPC,MediaMarket yalan dolan reklamına bakıyorum x7 mouse var fakat gidiyorum almaya adamlar kalpli çizgifilm mouseleri satıyorlar :) en iyisi bi ulusa inmek :)

bizim sincanda bile war :d nası bulamıonuz be x7 yi koca Ankarada :d

Gittigidiyor'a felan bak vardır büyük ihtimal.

olm ulusda konya sokakda artık pci var oraya git orda var :D

Kızılay karanfil cad girişinde var.

Geri