Amrabat Galatasaray yolunda!

20
EXE RANK

`korkunc` `FENA`

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
`korkunc` `FENA`
Galatasaray, Kayserisporlu Nordin Amrabat'ın transferi için görüşmelere başlandığını borsaya bildirdi.
20/06/12 14:40
[align=left][align=left]
752411_detay.jpg
[COLOR=#333333][FONT=Verdana][SIZE=...le_btn.png[/IMG][/SIZE][/SIZE][/FONT][/COLOR]

[/align]
Galatasaray Kulübü'nden Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamada "Profesyonel futbolcu Nordin Amrabat'ın kulübü Kayserispor Kulübü'nden transferi için resmi görüşmelere başlanmıştır. Kamuoyu gelişmelerden haberdar edilecektir" denildi.
"GALATASARAY'DA OYNAMAK İSTİYORUM"
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in kadrosunda görmeyi çok istediği Amrabat sürekli olarak "Ben Galatasaray forması giymek istiyorum" şeklinde açıklamalar yapmıştı. Ancak Kayserispor'un "Kesinlikle satmıyoruz. Galatasaray, Ali Turan'da olduğu gibi oyuncumuzu ayartmaya çalışıyor" açıklamasından sonra iki kulübün arası açılmıştı.
"ILIMLI" AÇIKLAMALAR GELMİŞTİ
Ancak son günlerde özellikle Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma'nın yaptığı "ılımlı" açıklamalar, Amrabat'ın Galatasaray'a satılabileceği yönünde yorumlanmıştı. Nitekim Galatasaray ile Kayserispor arasında Faslı yıldızın transferi için görüşmeler başladı.
[/align]

Geri