Alın size radion fatih xzone girmeye calısıo arkadaş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
0
EXE RANK

Candella

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Candella
qL fatih himmeL mi aLdı ? 35 tL ye :D

:D:D::D:D benım pc win 7 herkesde bılıyor qweqweqweqweqweqw ::D:D.d.:D.D:D.D

radion himmel valeria alayınızın ....

qweqweqw fatihin pc win 7 bende girdim pcsine :D

Fake Ss'Lerle Anca Milleti Kandırırsınız Fatihi Kaç Seneden Beri Tanırım Fatih'in Böyle Pc'si Olmadı Hayatında Ekranı Böyle Değil Bide 2 Haftalık Gh Aldı Fatih Arkadaşıyım Söylüyorum Kendiside İtiraf Etti Zaten Ondan Başka Ne İnexinferis Ne Gh Kullandı Fatih'e Kefil'im Son Kez Daha Fake [SS] Emre Muckx Kapı Gibi Gh Movie'n Var Atar Yapma Muckxxx ;)

:D:D:D:d:.D olum makınası la daha gecen pazar ko1blackn0 geldı ankaradan evıme tanıyanlar sorsun pcmde ne var :D

anlamadıgım adam ghost açarmı tv veripte :S

Profil'den Msn Ekleyin Fatih Şimdi Tw Verecek Windows7 Olduğunu Görecek Herkes ;)

bizde hile diyorduk ama bosuna.

:D:D:D:d:.D olum makınası la daha gecen pazar ko1blackn0 geldı ankaradan evıme tanıyanlar sorsun pcmde ne var :D
,

fatih fazla konusmaya gerek yok deki bu ss benım pcemden deıl ****** ustune bı yemın etsene

anlamadıgım adam ghost açarmı tv veripte :S
Abi Şimdi Diyecekler Pc Hackle'Dim Hepsi Yalan Fake SS'Dir Kimse İnanmasın Candella'nın Kapı Gibi Gh Movie'si Var Bunu Herkes Biliyor Fatihin Yok Anca Fake [SS] Koyarsınız MucKxxxx ;)

Fake Ss'Lerle Anca Milleti Kandırırsınız Fatihi Kaç Seneden Beri Tanırım Fatih'in Böyle Pc'si Olmadı Hayatında Ekranı Böyle Değil Bide 2 Haftalık Gh Aldı Fatih Arkadaşıyım Söylüyorum Kendiside İtiraf Etti Zaten Ondan Başka Ne İnexinferis Ne Gh Kullandı Fatih'e Kefil'im Son Kez Daha Fake [SS] Emre Muckx Kapı Gibi Gh Movie'n Var Atar Yapma Muckxxx ;)
1 ay önce arkadasından demediğin laf yoktu yeme milleti herkesin ne olduğunu iyi biliyorz :) hile paylaşımı yasak + bu arada fatih bize karşı 1-10 kasıyorsun aradan 1 hafta geçiyor bende yokum 20-5 :) helal sana ! konu yoruma kapalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri