-ALCHANDEZZZ.! [WS] Jwu Shorty Cpt. Sonuç Ortada.

shorty bot zaten . maclarda yenıoz sv sokmuor :D :D

Bu pasifin ss ini niye koydun la ugur kendine yazık etmişsn knka :)

Shorty ganga'ma yapılır mı lan bu! o 1.5 bıraktı.. 1.6'nın gururu o!

başarılar kenkss :)

GL BAŞARILAR

uğur kardeşim 2011 de yendiğin için tebrik ederim güzel ws olmuştu
yıl 2011deki ss ye 2012 de yorum atan kazımın asıl sebebi 1.6 da ilk mapı alıp 2 mapta quit attırmasının kuyruk acısıdır
tartışma istemiyorum kazım 1.5 1.6 fark etmez hani ayıkıyon mu ?

başarılar 2 kankimede.

qL uqur Basarılar .

başarılar OkuzZzcüğüm :Dc

uğur kardeşim 2011 de yendiğin için tebrik ederim güzel ws olmuştu
yıl 2011deki ss ye 2012 de yorum atan kazımın asıl sebebi 1.6 da ilk mapı alıp 2 mapta quit attırmasının kuyruk acısıdır
tartışma istemiyorum kazım 1.5 1.6 fark etmez hani ayıkıyon mu ?
Yoo saçmalama shorty seni 1.5 de folloş ettım ben zaten herkesi ettigim gibi de 1.6 da sen beni folloş edemedin bildiğin üzere fake teamle karşındaydım ve ben quit attırmadım xia attırdı senin benm real unionstarz teamimi yenmen senin için rüya gibii bişey olur sanırım uyan artık uyan bitti rüya shorty :) çapın yetmez anlıynmu ?

Yoo saçmalama shorty seni 1.5 de folloş ettım ben zaten herkesi ettigim gibi de 1.6 da sen beni folloş edemedin bildiğin üzere fake teamle karşındaydım ve ben quit attırmadım xia attırdı senin benm real unionstarz teamimi yenmen senin için rüya gibii bişey olur sanırım uyan artık uyan bitti rüya shorty :) çapın yetmez anlıynmu ?

helal sana ne diyim elvet bir gün 5steam maç atarız canım non-steam girmiyorum :) o zaman quit attırmazsanız ss alırım nb koyarım fake team dediğin 4realdin 5i xia dı oda steam adminlik var die adamın sw sindeydin ben ise m1 gittiğim ts3 olmayan takımla yendim sizi neyse kazım artık boş yapmam ben yakında maçta hesaplaşırız sıkıntı yok

Iyy yalana bak yüzsüzün unionstarzdan adam yoktu agla:)

Geri