5
EXE RANK
By -LooNeLy^
Fexe Kullanıcısı
başarıar.
yıne sen yıne komık espırıler hll kankamaBu pasifin ss ini niye koydun la ugur kendine yazık etmişsn knka![]()
Yoo saçmalama shorty seni 1.5 de folloş ettım ben zaten herkesi ettigim gibi de 1.6 da sen beni folloş edemedin bildiğin üzere fake teamle karşındaydım ve ben quit attırmadım xia attırdı senin benm real unionstarz teamimi yenmen senin için rüya gibii bişey olur sanırım uyan artık uyan bitti rüya shortyuğur kardeşim 2011 de yendiğin için tebrik ederim güzel ws olmuştu
yıl 2011deki ss ye 2012 de yorum atan kazımın asıl sebebi 1.6 da ilk mapı alıp 2 mapta quit attırmasının kuyruk acısıdır
tartışma istemiyorum kazım 1.5 1.6 fark etmez hani ayıkıyon mu ?
Knka pasif cok biliyonmu laf yapıyorlar napalm kaşınıyorlar azyıne sen yıne komık espırıler hll kankamabasarılar kapcuk agızlı ugur .d
:d:dvvv
Knka pasif cok biliyonmu laf yapıyorlar napalm kaşınıyorlar az![]()
Yoo saçmalama shorty seni 1.5 de folloş ettım ben zaten herkesi ettigim gibi de 1.6 da sen beni folloş edemedin bildiğin üzere fake teamle karşındaydım ve ben quit attırmadım xia attırdı senin benm real unionstarz teamimi yenmen senin için rüya gibii bişey olur sanırım uyan artık uyan bitti rüya shortyçapın yetmez anlıynmu ?