-AktAs.` Tk ve Maç Movie [Deneme]

1
EXE RANK

-AktAş.`

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
-AktAş.`
Aktas o kadar saglam degilsin :d

bn saglamım dye koymadım zaten bu vıdeoyu buraya rahat ol krdesm :)

Başarılar.

1-)Daha iyi sahneler 2-3-4 kill gibi sahnelerini koyarsan daha iyi bir movie olabilir.
2-) Ekran görüntüsü için gamma ve bright ayarları daha iyi olan bir cfg açıp yapsan görüntü daha iyi olabilir.
3-)Effect yapman lazım ve effectleri sahnelere çok iyi oturtman gerekiyor.
4-) En önemli noktada bu movie programı kullan movie maker'dan yapmışsın sanırım.

Movie Programları ; Sony vegas, Corel Studio pro x2 ydi sanırım adı ikiside tercihimdir.

Daha iyilerini bekliyorum. :)

qL ! kardesm

1-)Daha iyi sahneler 2-3-4 kill gibi sahnelerini koyarsan daha iyi bir movie olabilir.
2-) Ekran görüntüsü için gamma ve bright ayarları daha iyi olan bir cfg açıp yapsan görüntü daha iyi olabilir.
3-)Effect yapman lazım ve effectleri sahnelere çok iyi oturtman gerekiyor.
4-) En önemli noktada bu movie programı kullan movie maker'dan yapmışsın sanırım.

Movie Programları ; Sony vegas, Corel Studio pro x2 ydi sanırım adı ikiside tercihimdir.

Daha iyilerini bekliyorum. :)

oduncu krdesm ılk movıem en bstada belıttm zztn :) yıllardr cs oynarım ama movıe ısıne ılk kez gırdım tavsıyelern ıcın tsk ederm :) saol

oduncu krdesm ılk movıem en bstada belıttm zztn :) yıllardr cs oynarım ama movıe ısıne ılk kez gırdım tavsıyelern ıcın tsk ederm :) saol
Beni yanlış anlamanı istemem sadece nelerinin eksik olduğunu söyleyip daha iyilerini yapmanı istedim bu yüzden, ben teşekkür ederim yardımcı olabildiysm. :)

yk krdesm ne ynls anlıcam :) tkrar saol :)

Rica ederim iyi forumlar :)

başarılar birader

qL basarıLar :)

eyw byler saolun :)

Geri