Aklıma Düş/tün ~

Neyi arıyorsan sen O'sun der Mevlana .. Zulmün peşindeysen zalimsin Aşkı arıyorsan Aşık. . !

Karanlık Gecede Önemli Değildir Yıldızları Görmek Gündüzleri Yıldızları Görmek Marifet Aşık Olmak Önemli Değil Bir Ömür Boyu Sevebilmek Marifet..!

Dayan be gönlüm ! Bîçâre değilsin Yaradan sana yâr.Kimsesiz değilsinyanında "Kimsesizler kimsesi" var ! Biliyorum ! Sığmazsın hiç bir yere bu sevdayla dünya sana dar ! Ama dayan gönlüm ! Dayan ki her gecenin mutlaka bir sabahı var. .

Uzaklıktır sevgiyi bütünleştiren... Kalptir uzaklıkları birleştirip nefes kadar yakın hissettiren......

Yusuf Kuyuda Da Mutluydu Züleyha'nın Yanında Da.. Şimdilerde Ne Züleyhalar Yetiyor Aşk'a Ne De Kuyudakilerin Yüreği Sabra....

Dayan be gönlüm ! Bîçâre değilsin Yaradan sana yâr.Kimsesiz değilsinyanında "Kimsesizler kimsesi" var ! Biliyorum ! Sığmazsın hiç bir yere bu sevdayla dünya sana dar ! Ama dayan gönlüm ! Dayan ki her gecenin mutlaka bir sabahı var. . .

"Aşk; yanmaktır Ey Sevgili! …Yanıp kül olmaktır Kerem gibi Aslına ermektir. Ateşin ortasına hesapsız girmektir İbrahim misali.

Artık sus! Eğer ben aşkın nüktelerini inceliklerini sana söylersem kendinden geçersin de; ne aklın kalır ne de fikrin..

Gece Midir Seni Bana Düşündüren Yoksa Ben Miyim Seni Düşünmek İçin Geceyi Bekleyen'..

Alın yazımızdır aşk. Kaçamayacağımız bir yazıdır. Bazen büyük harflerle yazılır bazen de küçük bazen silik yazılır bazen koyu bazen renkli kalemle bazen de siyah kurşun kalemle yazılır. En kötüsü ise okunamamasıdır. Alın yazımızdır aşk sonu olmayan koca evrende hayallere bir küçük umut olan...

Neyi arıyorsan sen O'sun der Mevlana .. Zulmün peşindeysen zalimsin Aşkı arıyorsan Aşık.

Karanlık Gecede Önemli Değildir Yıldızları Görmek Gündüzleri Yıldızları Görmek Marifet Aşık Olmak Önemli Değil Bir Ömür Boyu Sevebilmek Marifet.

Dayan be gönlüm ! Bîçâre değilsin Yaradan sana yâr.Kimsesiz değilsinyanında "Kimsesizler kimsesi" var ! Biliyorum ! Sığmazsın hiç bir yere bu sevdayla dünya sana dar ! Ama dayan gönlüm ! Dayan ki her gecenin mutlaka bir sabahı var.

Uzaklıktır sevgiyi bütünleştiren... Kalptir uzaklıkları birleştirip nefes kadar yakın hissettiren......

Yusuf Kuyuda Da Mutluydu Züleyha'nın Yanında Da.. Şimdilerde Ne Züleyhalar Yetiyor Aşk'a Ne De Kuyudakilerin Yüreği Sabra....

Dayan be gönlüm ! Bîçâre değilsin Yaradan sana yâr.Kimsesiz değilsinyanında "Kimsesizler kimsesi" var ! Biliyorum ! Sığmazsın hiç bir yere bu sevdayla dünya sana dar ! Ama dayan gönlüm ! Dayan ki her gecenin mutlaka bir sabahı var. . .

Aşk; yanmaktır Ey Sevgili! …Yanıp kül olmaktır Kerem gibi Aslına ermektir. Ateşin ortasına hesapsız girmektir İbrahim misali.

Artık sus! Eğer ben aşkın nüktelerini inceliklerini sana söylersem kendinden geçersin de; ne aklın kalır ne de fikrin.

Seven sevdiğine varlığını teslim edip O’nda yok olduğunda “ikilik” kalkar...

Varın söylen ekene/ Gül sarılmış dikene/ Mevlam sabırlar versin/ Gizli sevda çekene...

Geri