AkLı oLan dos amigos ' teamle maç atmaz niye mi dal içeri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan for Lead
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

for Lead

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
for Lead
http://www.sk-gaming.com/video/417983-READY_TO_DE_ALLEECCAANN__Gh_Movie

http://www.sk-gaming.com/video/420918-AALLEECCAAANN_Gh_Movie_VOL3

BU ARKADAŞ HALA DOS AMİGOS CLANDA BU ARADA GHCİ OLARAK TANINDIĞI İÇİN NİCKİNİ RROONNEEVVAA YAPMŞTIR DİKKAT EDİN.ALYCAN'DA TABİ NİCK DEĞİŞİP AARRGGEEJJ NİCKİNİ ALDI ARTIK YAPTIĞI HAREKETLERDEN ANLARSINIZ.

http://www.netbilgini.net/threads/∂σѕ-αмιgσѕ-hayalim-gh0s7-ss-kanıtlı.204782/

BU ARKADAŞLARIN GH KULLANDIKLARINI KENDİ TAKIM ARKADAŞLARI SÖYLÜYOR.MAÇLARDA İZLEYİP YER SÖYLEDİKLERİNİ İTİRAF ETTİLER.ARTIK BUNU DUYDUKTAN SONRA VE GH SS İ YAKALANDIKTAN SONRA BU TEAMDEN HAYIR GELMEZ BEYLER ALYCAN ARKDŞTAN HİÇ BEKLEMEZDİM ESKİLERDEN ARKIM OLDUĞU İÇİN AMA DEMEKKİ OYUN MİLLETİ DEĞİŞTİRİYOMŞ KESİNLİKLE MAÇ ATMAYIN SİZE TAVSİYEM BUNLARLA NE MAL OLDUKLARINI ANLAYIN.

ayko dg nin taşşaklarını yala ben bu arada erdem değilim 0ç seni bacına uçam ayko dg olmasa kimse siklemicek mal gibi rezil oldun dos amigosla herkez maç atıyo tabı amıgos clanında oynayan 2 adamı cektı mal gıbı kaldı gelen gecen koyuyo kendısı zaten hıc macta kasamıyo erayla zıya kasıyodu sımdı mal gıbı kaldı aykonun tassaklarını yalamaya devam et clanın dagılmıs clan demeye bn sahıt lazım mıllet nefret etmıs artık zaten ısmını duyan ananın amına bosalıyo sen dua et Nona amk pıcı yoksa senı kımse sıkıne takmazdı ayko dg yalakası oc senı zıya eray olmadan bı hıcsın onları oynatıyodun clanım kıng dıye gecınıyodun ne bak ne oldu sımdı zamanında sch anananı cok sıktı bellı sureklı erdeme catıyosun amk cocugu senı ss cı oc mılletın ss lerını koy yok 12 0 lara devam gorende sancak bu amk orospunun dolu 20 frag atıyo 12 0 lara devam pühh ananı sikiym senin he sen ne adammısn la kafasını cs le bozmus oc senı AYKO DG NIN TASSAKLARINI YALAMAYA DEVAM ET AYKO DG YALAKASI SENI AYKO DG OLMASA BI HICSIN MILLET AYKO DG YI GORUYODA CLANINA GELIYO ANASI KASAR OC SENI

Lan kazım bu kadar mı düştün ya :D Neyse devam et bu şekilde. Herkez bizim değil senin ne bok olduğunu anlıyor sıkma canını !

Jahimess sen niye bu kadar nick deqistin sende de zamanında her bok vardı miLLete kimin ne oLduqnu qösteriyoruz m.etme sen sen bile o tiple yorum atıyosun ya helal olsn var ya senin kadar düşemem ben oyunu oyun için oynyrm hileyle yardırmyrm

hileyle yardırmıyorum derken ? nickim jahimess evet doğru ilk başındaki jahi yi aldım jahi dg yaptım ? Ne giriyo çıkıyosa sana merak ettim. Ha bu arada hileli bir tane moviem veya ss'm varmı ? bi koyar mısın ! Bekliyorum. Çocuk çocuk iftira atma tm ?

rapkopat benm dmı adsfasdas

Hala bekliyorum..

Kazım'ın en azından reaLi sabit adam gibi çıkıyor oynuyor oyununu değilmi ?
Çorap değiştirir gibi nick değişip sonra biz kralız diye geziyosunuz bide ! Gram haysiyet yok sizde !
Ve en iyi bildiğiniz Maçta veya Ts'de milletin anasına, bacısına sövmek !
Şu kadarını söyliyim - Soytarılarla uğraşmıyoruz, çağırın Kralınız gelsin -
4ever -r0uLsticq

Su cs aleminde cok kasar adam war mk :D kazım kanka coluk cocukla muhattap olup kalıteni dusurme kardesLerin yanında ;]

gl bizimle kit atmak isteyen team varsa her pazar gunu konya discovery internet cafedesiyiz gelmek isteyen arkadaslar kazımı ve benı rahat bır sekılde bulabılırler

Masa Kaç 360-361 ? :)

gl bizimle kit atmak isteyen team varsa her pazar gunu konya discovery internet cafedesiyiz gelmek isteyen arkadaslar kazımı ve benı rahat bır sekılde bulabılırler
Masa Kaç 360-361 :)

Kazım'ın en azından reaLi sabit adam gibi çıkıyor oynuyor oyununu değilmi ?
Çorap değiştirir gibi nick değişip sonra biz kralız diye geziyosunuz bide ! Gram haysiyet yok sizde !
Ve en iyi bildiğiniz Maçta veya Ts'de milletin anasına, bacısına sövmek !
Şu kadarını söyliyim - Soytarılarla uğraşmıyoruz, çağırın Kralınız gelsin -
4ever -r0uLsticq
eyw kardesm benm

Lan fatih oldum olali hilesin sen aq :D Ama ben Temizim ;)

ql kazımım yazık olmuş ... bu arada kazıma laf atan dingiller kendi ayıplarınızı başkalarının üstünde örtmeye çalışmayın

Kazım Hani Diyosun Ya Alican Eskilerden Arkadaşım ondan Beklemezdim falan , Oyun Adamı değistiroyr diye. Evet Gercekden Oyun adamı değistirıyor kazım Eskıden Arkadasın olan Ve Ondan bekLemedıgın Hile kanıtlarını Millete Dağıtıyorsun ya Evet Oyun Gercekden İnsanı Değistiriyor Kazım..

Kazım Hani Diyosun Ya Alican Eskilerden Arkadaşım ondan Beklemezdim falan , Oyun Adamı değistiroyr diye. Evet Gercekden Oyun adamı değistirıyor kazım Eskıden Arkadasın olan Ve Ondan bekLemedıgın Hile kanıtlarını Millete Dağıtıyorsun ya Evet Oyun Gercekden İnsanı Değistiriyor Kazım..
Evt buqra seni de deqistirdiqi qibi hepiniz oyunun köpeqi oLmşsunz

Geri