Akanza UKanza ws SuiCuNe > aLocum....

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan QuaLiTY
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
1
EXE RANK

QuaLiTY

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
QuaLiTY
daha iyi olabilirdi :D

puhaah xD anıL qeL benLe at :)

SaoLun beyLeR.
ikiLi atışmaya girmiorum bu arada söyLemeyi unuttum.

gL.Başarılar

qweqwe qwe ben boyle ezıklık gormedım arkadas ben o ws yı tassaqa almadıysam allah belamı wersın bu 1 . 2 . sı ben senı bızım clandakı gamon zannettım bu 2. 3. gel aynı ws yı atalım skoru gor ez0 o ws de ben muzıK dınlerken sen ses kasıyodn .. Zaten tanınmıs bırı deıLım barı bılqısayara karsı oynadıqın oyunun ss lerını de kyosaydın tam olurdu .

[Akanza Ukanza]
Tamam anLıyorum seni :)

SaoL.

qerizekalı ali benm arkadaşm seni ben sanmıi bni her türlü yener diye bırakmış allah için teke tek vs atsana aliyle botun tekisin sen canım :) adam ws nin ortasında nie glock çeksin eğer birazcık şerefin varsa akanza (aliyle) 1 v 1 yap tamam mı sonra kendi üyeliğinden ss yi koymasanda şrsznin tekisin hadi koçum ekmeğine bak

SaoLun beyLeR gL için..

Matrakan Te4mını topLa geL mac ataLım ? Kendıneze cok guvenıyorsanız..

orda admin oLan bendim.Spec geçmemiştim sadece tabdan skorlara bakıyodum.Bi tersLik olduğunu anLamıştım.ws bittiğinde Akanza Ukanza yane aLi aLocum u bizim kLandaki qamon[aLi] oLduğunu sandığını ve ws yi biLerek bıraktığını söyLedi.Neyse eğer yine yenerim diyosa aLocum atsınLar.

la adam büzmüş hala konuşmayın...

qLockmu çekmiş :d bn dq çekdiimde dassaq qecme en sinir oLduum iş fLn fLn diodu bna :D ayıq oLsn herkes :d Matrakan öpTm say :D

Knk yeniLenin bahanesi çoktur kuLaq asma sen :D

qL. Tebrikler..

Geri