Aim Diyenler içeri 1-2 Lafım Olucak..

1
EXE RANK

xcmeco14

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
xcmeco14
Evet beni bilen bilir..Oyundaki nickim : `bLo0d -tRo0j4n.*

Son bi kac qündür bir aim'dirki her serverde akıldayız..Counter Strike için yeni yaptırdıgım pc mi..Ses sistemi olsun ekran kartı vb her türlü seyi cs için ayarlattırdım..Ve Cekemeyenler tutturdu aim diye..Size birkac lafım var..Kendini kinq sanan bebelere "her kraLın bir sonu vardır..O belki bugun belkide yarın son bulacaktır." :)

Hade Selametle

Aİm fln olsa bellı olur ztn yani seni tanımam bilememde aim deilsen bile anlasılması lazım cross tan felan.

öyLe değil ama o işler ben de seni tanımam etmem kendi pcnden record al show yap at millete bidaha aim demezler qL :)

ne yazıkki benim sinirli halime denk gelen sen oldun :D muhaha cs5 den sxe yi bastım neden?adam karşıya bakıyor tam vuruyorum adam sağ tarafa dönüp hs yi çakıyor ama ne çakmak resmen cd hack değiştir nickini cocuq cok belli ediyosun...

qeqwewq ibo qweqwe la ghost adam maça alıyonuz maçın ortasında fazla belli ettin dio ahmet uşaga sonra da atıyolar fazla belli ettigi için katjmandoyu la kopuyorum gülmekten şu mübarek günlerde.

Hahaha dalgamı qecion..Ben orda bala dönüp hs atmışım..Onun yuznden sxe ban atıon..Sen Her bala gelen hs ye sxe atarsan işimiz yas :)

burak tam bir ezosun noob :) iboya cfg master diye anırdığınız günler haLa aklımda. 2. olarak onun ghost olduğunu söylemedik. öyle bişey de yok. siz noobsunuz o kadar. heroe lere de çaktık o kadar.

ne0ns bilemem çok snirli hlime denk geldin başkasına atıcaktım kaçtı atıcak birini aradım :) Bu arada burak çok bir şey istiyosun o şeyi söylemeyeyim burda tartışma yapar evlenmek orunda kalırız.Ben almadım kimseye maçı :S süloya bir şey diyeceksen bana de?bana demeye çalıştıgın şey de ghos7 gururuna yediremediğin için diyemiyosun...Cs bıraktım bir süreliğine mutlu musun?Senin gibi bebelerle uğraşmaktan kafamı yiyiyorum izle specde bir şeyler kap diye boşuna demiyorum izle beni bir şeyler kap.Şunu da unutma ben istesem heroelere 1v5 çok rahat 4-5 tk atarım kassam ok? hadi qq

Ben sana demedim yavru.Lafı doru anlayaın kendi istefiğiniz gibi anlayın peki maçta sölediklerinizi açıkla fazla belli etme la falan filan .yalansa yalan de bende kimle muhattap oldugumu anlayım.bu arkdaşıda izledim crosunda falza kayma göremedim.

Lem tamam kavga etmeyinn.. :D

ben öyle bişey demedim dalga geçiyorduk. karşıdakiler maç ortasında say dan ghost yazıp duruyorlardı. biz de dalga geçiyoduk. konuyu uzatma tartışma olmasın.

yok kavga değil kardeş tartısıyoruz :) kusra bakma ilkinde attım ayrıca banı burak ilk elde ben bilmem :D

gtit pokemon oyna khardesh :D cs sana gore dil

daha dün benden cfg yalvaran safa bakın siz xD cs başlayalı 1 ay oldu adamın herkese hava yapıyor :D

mert ahmete bulaşma hayvan gibi vs atıyor :)

Geri