Aim Cfg scol Gecirir No seKme!!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hmmlar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

hmmlar

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
hmmlar
PayLasim İcin saoL.

Eyw. kardeşim

böyle süper bi cfg görmedim.. gerçekten hoşuma gitti.. scol geçiriyor olmasıda cabası helal +rep

fps 60 değil 100 olması lazım 60 az :D

Sizler Saolun arkadaslar Bu arada Fsp millet 100 diyor oyuna Girince Dusuyor ben yalan solemedım oyuzden 60 fsp daima

la fsp ne :D :D fps la o 1 de bunun neresı aim cfg :D qiRde Fock-Gock OzeLLıqLı cFq qıR benım Konuda D:

тσquaaη*<qS> ωa[size=x-large][size=x-large]ям[/SIZE][size=x-large][size=x-large]ı [/SIZE][/SIZE][size=x-large][size=x-large]γaη[/SIZE][/SIZE][size=x-large][size=x-large]ı[/SIZE][/SIZE][size=x-large][size=x-large]ηda [/SIZE][/SIZE][size=x-large][size=x-large]кяaL[/SIZE][/SIZE][/SIZE]

saol gzl payaşım

la fsp ne :D :D fps la o 1 de bunun neresı aim cfg :D qiRde Fock-Gock OzeLLıqLı cFq qıR benım Konuda D:

тσquaaη*<qS> ωa[size=x-large][size=x-large]ям[/SIZE][size=x-large][size=x-large]ı [/SIZE][/SIZE][size=x-large][size=x-large]γaη[/SIZE][/SIZE][size=x-large][size=x-large]ı[/SIZE][/SIZE][size=x-large][size=x-large]ηda [/SIZE][/SIZE][size=x-large][size=x-large]кяaL[/SIZE][/SIZE][/SIZE]
Aim Lafın Gelişi Aim Zaten Hiç bir CFgde YOk Sadece Yalar okadar
Fsp de Oyun hızını Artırıyor Eger Fspen 30 Diyelim Sen 2 atıs Yaparsan 60 Olan ise 10 atıs yapar anlatabildinmi:)

saol kardeşim ellerine sağlık deneye bi dimi yaw xD

Geri