Ağanın yeri

6
EXE RANK

LegendsNeverDie

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
LegendsNeverDie
Arkadaşlarım telefon ederek "bu bölgeye bir aşevi yapacağız dediler bize öncülük edersen yardım toplarız"
Teklifleri kabul ettim ve ertesi gün zenginliğinden ötürü "ağa" lakabıyla tanınan bir işadamını aradım.para istediğimi anlayınca "gerekeni elbette yaparız dedi gelirsen görüşürüz"

Büyük bir ümitle bürosuna gitim ve sekreterinden izin alıp odasına girdim.bina hakkında verdiğim bilgileri dinledikten sonra cebinden bir kağıt para çıkartıp "buyur dedi bizim de katkımız olsun"
Şaşırmıştım ama yine de işi pişkinliğe vurup "sondaki sıfırlar biraz az olmadı mı dedim hiç olmazsa yüz katını tahmin etmiştim"
Yanındaki pencereden bakarken "şimdilik böyle olsun dedi turistik bir site almam için yer gerekiyor fazla veremiyorum"
"ne kadar arazi lazım diye sordum"
"2 yüz dönüm kadar dedi bu işi becerir ve planladığım arsaları kapatırsam yurdunuza mlyarlar bağışlarım eğer binaya ismimi verirseniz o mktarı daha da artırırım."
"teşekkürler dedikten sonra el sıkışıp ayrıldık ve kısa bir süre sonra da inşaata başladık.bu sırada para sıkıntısı çktiğimizden ağayı bol bol hatırlıyor ve aldığı yerlerin kaç dönüme laştığını izliyorduk
Üç ay sonra sonra yardımcısına telefon ettiğimizde "ağanın yeri çoğu göl kıyısında olmak üzere yüz yirmi dönüme ulaştı dedi şimdi sıra gölün yanındaki ormanlık yerde"
İnşaatın kabasını tamamladıktan sonra adamı tekrar aradık "ağanın yeri göl kenarında ve çam ağaçları arasında olmak üzere yüz elli dönüme çıktı dedi birkaç ay sonra bu iş tamamlanır."
Milyarlara kavuşmak ümidiyle adama tekrar telefon ettiğimizde "ağanın yeribir servi ağacının dibinde olmak üzere 2 metrekareye indi dedi. geçen hafta öldü duymadınız mı"

DÜNYEVİ HIRSLAR DÜNYADA KALIR,YANIMIZDA SADECE YAPTIĞIMIZ İYİLİKLER KALIR

saoL çok qüsL

Geri