[A'encanto] @ - wasneu.` - Rc

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan xcmeco14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
1
EXE RANK

xcmeco14

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
xcmeco14
PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜRLER KARDŞim İnş Saglamdır

....... Mı geçiyon ?

Bu Kerimin kaç bin tane orj cfgsi var ?

lan olum dalgamı geçiyonuz lan son 1 ay içerisinde 3 tane wasneu nun orj cfg si diye konu açıldı aldanmayım arkadaşlar ayrıca kerimi çok iyi tanırım cfg için babasını bile tanımaz :)

eyvallah güzel ~rc~

orjn cfg ve rc farklıdır oke :) bu rc hemde orjn dıe bısı yazmıyo sadece wasneu rc yazıyo oke berdun botu sende luzumsuz seyler soleme oke allahımın botu

orjn cfg ve rc farklıdır oke :) bu rc hemde orjn dıe bısı yazmıyo sadece wasneu rc yazıyo oke berdun botu sende luzumsuz seyler soleme oke allahımın botu

olum bak seni her alanda ezerim sonra üzerine tuvaletimi yapıp bide sıvarım adam ol ilk orj yazıyodu sonra çevirdiniz tek siz akıllısınız ya :D:D:D

lan sen halıcınarnasus degıl mısın senı ws de 50-11 yenmedım mı ss koydurma oynamayı bılmıyon ezıq butun cs ye rezıl ederım herkesı toplar gozlerının onunde 10 awans verır ws yaprım senle elde vermem adam ol allahmın ezıqı bot heııf

yorumlarınızı beklıyorum beyle :D

lan sen halıcınarnasus degıl mısın senı ws de 50-11 yenmedım mı ss koydurma oynamayı bılmıyon ezıq butun cs ye rezıl ederım herkesı toplar gozlerının onunde 10 awans verır ws yaprım senle elde vermem adam ol allahmın ezıqı bot heııf

lan *** git evet benim cs de ki nick im HALICARNASUS tmm yenmiş olabilirsin ama 50-11 değil abartma küfür ettirme ayriyetten bizim konumuz vs değil salak boş muhabbet yapma 13 yaşındasın bebesin daha adam ol bak sana tav oldum ttm ezik :) ayrıca o vs yaptığımızda 3 yıl önceydi gel şimdi bakalım kim alıyo :D o 10 eli ben veririm :D ezik :D

3 yıl onceymıs 1 ay olmadı bot gel msn butun tanıdıklarını cagır onunde ws yaparım gerızekalı kımın yası 13 bellı sor bakım benım arkadaslarmı 13 mu yasım gerızekalı o 97 ye bakım 13 cıkarıyosan malsın 97 baska bısı olamaz demı gerızekalı sana 20 awans 30 da bıtsın sana el vermem bot cfg yı de ındırmıyosan mal mal yorumlar atma gerizekalı 2 gun once sabahtan aksama kadar cfg dılenıyodun yalan desene konusma gunlugu koyarım rezıl olursun bot adam oL

3 yıl onceymıs 1 ay olmadı bot gel msn butun tanıdıklarını cagır onunde ws yaparım gerızekalı kımın yası 13 bellı sor bakım benım arkadaslarmı 13 mu yasım gerızekalı o 97 ye bakım 13 cıkarıyosan malsın 97 baska bısı olamaz demı gerızekalı sana 20 awans 30 da bıtsın sana el vermem bot cfg yı de ındırmıyosan mal mal yorumlar atma gerizekalı 2 gun once sabahtan aksama kadar cfg dılenıyodun yalan desene konusma gunlugu koyarım rezıl olursun bot adam oL

olum ben senden cfg istedim ama dilenmedim ben hayatta kimseye dilenmem be sana rica ettim verirmisin diye ayrıca senin cfg ni kim ne yapsın cfg master sın olum sen sende bilek yok cfg frag yapıyo sen yapmıyosun :D 97 muhabbeti ne ayrıca onu anlamadım 13 yaşındasın bana inkar etme bebe büyüklerine karşı saygılı ol çocuk :)

Senin resmınıde gorduk bot msn gel camera acım amq botu dılendıgını kanıtlıcam amq okulda bısı ogrenıyon gelıyon benım cfg ye baglıyon yalan mı botsun cfg sızde kafana verırım sen hıc bı bok yapamıyon rezıl herıf

afedersin ama çocuklarla,botlarla,eziklerle,bir cfg uğruna hiç kimseyi tanımayan, cfg ile kafasını yemiş,cs ye eğlenmek için girmeyen sırf ciddiyet içinde giren insanlararla uğraşmam tmm kardeşim konu kapat cfg yi isteyen indirir isteyen indirmez aramızdaki konuyu kapat tmm :)

baştan bunu de cfg sız gırıyon hadı cs1 ********ya herkesde cfg var sen defsın adam alamıyon 3-7 falan oyna ne zevk alcan bundan bna bı sole ?

Geri