Adamlar ezermiş bla bla.. Fast > vs wrist-

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan rejuav
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ozcan Sen Daha Onundeki Bombayi Bulamiodun La Kit Vardi Yerde Al dioduk 2 Saat arkani Dolaniodun Tamami Sen Ekmegine Bak Bu Arada Socl Atalim kA * team Gelcek -wrist | diiL ??

kA * ~S a n c h e S` ~qRL~`:001_tongue:

Kendinizi Pahalı Zannetmeyin Hepinizin İndirimli GünLerini Biliyorum...:glare:
kA * ~S a n c h e S` Team Kill ve Mac Mo | SK Gaming

Sen socl maçta görürsün beni tamam ;)

Çağrıcım her zaman çalışarak büyük işler başarılır sizden çıktıktan sonra 1 a cs1.6 def alıştım ve cs 1.5de socl ve düz pro süper kasıyorum ;)

Çağrı beni 2006 2007 de oynayanlar bilir ;) şimdide eski formumdayım artık cs 1.6da def kasmak yaradı bana :) Cfg master diosanızda socl dada görürsünüz ;)

beyLer ben 1 haftadıR onLine deqiLdm net y0ktu ewde qeLdim reaL teamda buRda ataLım tekRaR .. kA * team qeLcek ama wrist deqiL :D ha özcan sanada Lafım Şu seN iCe kinqsin pRoda süpeR kasıy0mus qweqwe :D oLm sen c4 ün patLamasına daha 20 sn waRken wede kitin waRken c4 buLamadın adam aRkandan qeLiy0 ses kasamıy0n sen nie oynuy0n ? :D

Emre ice kinq diyip duruyorsun istersen pro mapta ws atalım konuşma fazla çok büyütmüşler seni ;) Ha bu arada oynamamdan sanane oynayışımdan sanane ister oynarım ister oynamam ister ezerim seni ister ezmem sanamı kaldı benim kararım ??

beni büyüten büyütmüş sAnane La sen kAc senediR bu i$in icindesin ama hALa büyüLememişSin demek ki b0tsun sen bizim teamdayken mac atcaz tam ben feRoya diy0m oLm Fake aL özcanLa eziLiriz oda diy0 ayıb oLur qeLsin ya b0sweR qweqwe :D tmm d2 ws atcaz ip weR simdi hemen ?

Of ya herkesin kalkmış arkadaş ne diyelim emre senin ki de çok büyüdü kardeşim ok. Nr`s team vs kA team alayına ok ?

muRatcan sén né diy0n oLm senn ki hiC kaLkmamış sanki oLur ataLm aLayınaymış sen önce bakkaLa qit qeL s0nRa aLayına qideRsin 0k By ;)

knka teamı caqıR topLuca qüLeLim qweqwe :D

Emre sen açta başka biyerine gül neyse ;)

Fero'nun msn var bende maç atmazsanız adam degilsiniz bugün te4mınızle geliodunuz 2 pub kastık quit cektiniz la.yarın bizim real olursa görüşelim tamam mı sen 2 günlük botsun la.Yaşın kaç senin klaymore 11 ? pardon 10 du demi.La maclara girdigimizde sesini duyunca gülmekten ölüodm la şimdi git başmdan.

Geri