Acil bi bakarmısınız?

0
EXE RANK

- pRem[!]um`` .

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
- pRem[!]um`` .
Arkadaşlar biliyorum yeri burası değil ama çaresiz kaldım onun için buraya açıyorum herkezden özür dilerim.
Şimdi kuzenim teamspeak 3'ü yanlışlıkla silmiş ve bende geri indirdim yükledim yükledikten sonra örneğin google chrome giriyorum ie açılıyor.Sildim geri yükledim hala öyle.Mozilla yükledim onuda açınca ie açılıyor acaba niye exploererin açıldığını biliyormusunuz? Birde görev yöneticisini açıyorum açtığım anda kendiliğinden tekrar kapanıyor acil yardım lütfeen. :( :( :(

format kesin çözüm

ya kardeşim aynen ama elimde DELL Laptopun driverleri yok çözüm bulamazsam indirip format atcam.

Kardes sımd delllerı yerel dısk d ye at sonra yerel dısk c ye format at :)

KArdeş sen netten combofix'i İndir pc'ni tarattır . .

[quote="']Kardes sımd delllerı yerel dısk d ye at sonra yerel dısk c ye format at :)[/quote] delleri derken işte onların hangileri olduğunu bilmiyorum yardımcı olursan?

internetten ındır kendı pcnın drıverlerını işte

combofix'i dene. Olmazsa kendi driverleri internetten indir.

Combofix ile bişey bulamadım işte beyler sıkıntı benim bilgisayarım dizüstü vee yeni aldım driveri ne olarak aratacam bilmiyorum markasını :(

Format atmadan sadece ethernet driverini indirip flaşha ve ya biyere upload edip at diğer driverlerini ben hallederim.

Geri