Acı Msn Nickleri

tak jileti dudağına şah damarımdan öp beni

aşk dudaklar da kahkaha değil gözler de yaştır maksat sevgi uğruna ölmek değil aldatıp bırakmamaktır

Seni turkuler beni agitlarla ugurlayacaklar ikimizinde giysisi beyaz olacak seni nÜfusa evlİ benİ ÖlÜ yazacaklar ......

AyrILdıKTaN sOnRA ArKaDaŞ KaLaLıM DediLeR.. GüLe BaşkA isİm VerseN Deİşİk KokArMıı???

вєηıм тєк ѕυ¢υм ѕєηı ѕєνмєктı...ѕıм∂ı ¢єнєηηємιη ı¢ıη∂єуıм αмα уαηмıуσяυм... ¢υηкυ ѕєηıη ηєƒєѕıηℓє ѕσğυуσяυм...

ßiLs€mKi ßiR DahA HiÇ döNm€yEc€K,,, ßiLs€mKi GöZYa$ıM hiÇ DiNM€y€c€K...

neden bu kadar zor seni bulmak we bulamamak dokunmak istedikçe uzaklaşmak düşündükçe unutmak neden bu kadar zor SENİ SEWDİGİM HALDE SÖYLEYEMEMEK hep birşeyler gizlemek sana sahip olacagım yerde seni kaybetmek....

...HapsoLdum Söyledigim Yalanlara...|

Ruyalarımda Sen Vardın Uyumayı Unuttum Sigaramın Dumanında Hayalin vardı Sigarayı Bıraktım Ama Bir Seni UNUTAMADIM!!!!!!

BéNİM OLan ßénimdir ßa$kasında qördüysen Vasqécmi$imdir qéri Dönü$ü ßénsisLiktir...! ßy chucky

Paramparça bir yürek Ve yıkılmış bir dağ görmek istemiyorsan Çek silahı daya sırtıma Titrersem namerdim Sen vurdun da ben ölmedim

ηє ѕєηℓє σℓυуσя ηє∂є ѕєηѕιz

İlk degİlsen bİle son aŞkim olup kal!!!

((...Zalimİn ZÜlme VarsA SeVEniNde AllaHı Var...)))

anlamadığım birşey var sevmiyordun neden vardın seviyorsan niye yoksun inan bunu ben anlamadım

♥ Korkum Sevmek Değil; Korkum Sevipte Ayrılmak… Korkum Kurşun Yemek Değil; Kalleşçe Vurulmak… Korkum Ölüm Değil; Senin Tarafından Unutulmak…

ßizimde Derdimiz Yokki DerT Kadar Dermanımız OLsun..! ßizimde Farkımız Yokki Fark Kadar Değerimiz OLsun..!

BİZ Ne ZaMaN TaHtAn İnDiK kİ SiZ kRaL oLdUnUz

Sevİyorum delİ gİbİ onsuz dÜnyam cahennem gİbİ zamansiz gİttİ benİ terkettİ daha genÇ yaŞta bİÇtİ kefenİ (((gÜlay :))))

bir gece bir el uyandırdı beni kimsin dedim azrailinim dedi o zaman isyan etmiştim neden isyan dediyorsun dedi sewdiğim var onu göremeyeceğim için dedim baktım gidiyor hani canımı alacaktın dedim bana baktı ve güldü sen zaten ona olan aşkından ölmüşsün dedi ((((GÜLAY)))

Geri