a1mh4x.cfQ Sxe 8.5 colt 100de100 ak47100de100 hs c0m3*

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan heramx22
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
2
EXE RANK

heramx22

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
heramx22
evet arkadasLar 1 haftadır bu cfg uzerıne yogunlasmıstım ve cfg mı bıTırdım .. sizlerle paylasıorum..

1.bu cfg le hs atma sansınız az bılek olursa 100%99
2. fps tavan yapar bunny ayarları espanyol sıtelerınden yaptıqım arastırmalara gore yapıldı
3.Anti Recoİl [a1mh4x.] kodları basarıyla gerceklestırıldı :)
4.ındırdıqmız cfg yı cstrıkeye kopyalıoruz cs ye gırıoruz ve hslerımızın tadını cıkarıoruz saygılar..: ) !!!

bu arada Herkes wallhack By_Karman Fix 8.5 i beklıor ama Beles Hack yalan oldu beyler By karman la gorustum ve paralı hack e gecdıqını soledı belesı hack ı unutun paralı alırsnız koyarsınız belk1 sıTeye Sımdılıq Herkese tskkur ederım yorumlarınız ve eem ge saygnız 1c1n bb. : ) v^^v

l1nk yenılenmıstır..>> 4shared.com - online file sharing and storage - download cobn.rar

paylaşımlarının devamını dilerim

paylaşimlarinin devamini dilrim kardesim :)

İndiriyorumda şu an deniyemicem,denediğimde yazarım eline sağlık...

[quote="Jsw']paylaşımlarının devamını dilerim[/QUOTE]

Yorumun ıcın tesekkurler kardesım devamı elbet gelıcek .. : )

eyw. deniyelim baaLım.. :) memnun kaLan waRmı

Sağol Deniycem Cfgni

TesekkruLer payLsm icin ama ben beyenmedim:)

cfq yi denemek isterdim ama linq ölmüş phAntoQue~

ArkadasLar 140 kısı bakmıs kac kısı yorum atmıs bole gıderse walhack ı koymam sıteye ona gore : )

Lan madem görüştün By Karman'la ismi ne Karman'nın cevap ver bakalım ?

O kadar iyi kıvırtamıyon bee, Karman'nın yardımcısıyla konuşuyormuş adama bak, Leen zaten Karman dediğin adam yabancı Türk değil, kimi kekliyon

saoll dvm beqlerız

O kadar iyi kıvırtamıyon bee, Karman'nın yardımcısıyla konuşuyormuş adama bak, Leen zaten Karman dediğin adam yabancı Türk değil, kimi kekliyon

adamlara Turk dıyen oldumu ? Arjentinde oturuo yardımcısı ve karman Google Ceviri diye bısı var cnım kardesım bıras teknolojıyle ılgılen lutfen : ) qq

yanLız sen cok cocuksun ya ne bu her lafının sonunda qq bb var az yukselt kendını oke ;)

Beyler yorumlari gorelim sizler icin ugrasioruz...!!!! Kac kisi bakmis kac kisi yorum yazmis eme ge sayginiz kalmamis sizn

adamlara Turk dıyen oldumu ? Arjentinde oturuo yardımcısı ve karman Google Ceviri diye bısı var cnım kardesım bıras teknolojıyle ılgılen lutfen : ) qq

Zora qidince direk yandan qeçersin deme ?
Adam arjantinli oLabiLir fakat onun diLini google translate kullansan biLe onunLa rahat anLaşamazsın, keLimeLerin düzeni o kadar farkLı ve tuhaf çıkıyorki, senin onu anLaman ve onun seni anLaması imkansız qibiki zati onun senin bu translate'de çıkardığın buLmaca qibi sözcüğü çözmeye çaLışacağınıda zannetmiyorum ! TeknoLoji dediğin, googLe transLate midir ?
TeknoLojide anLıyorum diyene bak . . . [çok ortada ne kadar anLadığın]
Bu arada; Karman'ın bir yardımcısıda yoktur !
Bu kadarda atıLmazki canım, ya biri seni kekLemiş, yada sen kek yapayım derken fırındaki keki çıkarmayı unuttun :D
Bu arada; verdiğin biLqiLere qeLirsek onLarLa konuştuğunu idda ediyorsun ama daha bir biLqin biLe yok !
Karman'ın arjentinde oturduğu söyLemek biLgi biLe sayıLmaz !
Onu tanıdığının kanıtıda sayıLmaz !
SaLLarken iyi saLLada yaLanın ortaya çıkmasın :sleep:

Geri