_KEEMAAL;- vS SHORTY (YERSE).

0
EXE RANK

yunus2654

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
yunus2654
:) Bu ARKADAŞ KENDNİ BAYAGI Bİ ÖVÜYOR CS ALEMİNDE VE 2 3 GÜN ÖNCE FAKE SSMİ NBYE KOYUP KEMAL EZIGININ MAC SSİ DEMİŞDİ BEN ONA 3D DIYE AGLIYOMUŞUM AGLLAMAK DEGIL ADAM 3D AMA VS DAVET EDİYORUM NB ŞAHİT BUYRUN.:)

~~~~~~~~~>http://b1109.hizliresim.com/11/9/21/13935.bmp

-KEEMAAL;- <ozL`> ...

:D:D sen 3d demeye dvm et

3d diye aglıyomuşum aglamak değil adam 3d

kemal bu sözüne dicek bişiyim yok ..

Hani NB nin en sağlam tw bakanını getir tw werem baksın ama bişi bulamassa tüm nb alemi neyse BİB =)

SHORTY

.) Ben Söyledim Söylücegimi İstiyorSa qh açsın Ben vs dedim buyursun :) Bu adamda benı alıcaksa Ben Cs Bırakırım , Sonradan türeme tricksteer.

1. Ana bacı küfür eden insanla konuşmak bile hata
2. 3d diyon + vs istiyon ?
3. vs atmaya gerek yok sen yenersin
.

SHORTY

Arkadaş FAKE diyor ama attığımız macın HLTV si record 1 - Upload.gen.tr bu link'te üşenip açıp kemal'ın real olduğuna inanmak burdadır kimin ne olduğu belli =)

adamı TembihLersin Adam Benım gıbı Konusur Zormu :) JeacqLe BiLe dediki o Sen degıldın okadar yazdım bı Cvp vermedi o ocu sıkdır et kanka fakedii o kemal dedı toLqada aynısını dedi :D Ama Sen KENDNİ KANDIR - qq.

1. Ben oyle Bırsey Demedım.
2. Mac esnasında Tolga Sen kım oluyon Kufur edıyon zart zurt dedın.
3. Tolga Clan Dılendıgın Gunlerı Unutma a... evladı dedın
4. smdıde vs dıyosun Gel cs Bırakmasına Vs..

Saygılarla Mr. tLq`

Jeacqle BeN KeMaL once aDaM oL o LaFLaRı ben demedım sen bana aım bot acmıstın demıstınnnn !!! ben sw gıırıncede dedın aha bu bebe aım botcunun tekı dedın ben sana o adamlar oc demedım ! once adam oL gel ws dedın geldım banladın pezewenkın onde gıdeıısınn ! saygılar KeMaLee BoTsun bot gıdıosun AyRıCa qoLpAsın Sen YaRaKKaFaLı ben Jeacqle hs

Kemal 2 arkadaşı kattın 2 dk da burdalar cevapları aldın artık konuşabiliyosan harbi insansın
bence artık g*t oldğunu kabl et :)

bulaşmayn kemale :D

Mami Yasin :D Ne diyo La Bu Sıçmışlar akikohaaaa :O oglum Gel toLga buyudunmu okadarrr :D:D:D:D akdsahsfahsaf; toLqa tavan yapmış bakıyorum yüz yüze gelmıssınız konusuyosunuz artık ;) qq.

Geri