'83 puan topla herkesi sustur'

20
EXE RANK

`korkunc` `FENA`

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
`korkunc` `FENA`
fft1mm1496905.jpg

Orta sahanın dinamosu Selçuk Şahin’den şike söylentilerine çarpıcı yanıt. Almanya kampında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan tecrübeli futbolcu, “Geçen sezon şampiyonluğu hak ederek, alın terimizi koyarak, söke söke kazandık. Hak ettiğimiz şampiyonluğu alamazlardı bizden. Kaos içindeydik, bu yönde bir kararın verilmesi bu durumu ortadan kaldırdı. Geçen yıl kazanılan şampiyonluğun altına bu sezon inmemeliyiz. Bu yıl hedefimiz 83 puan toplamak. Bu sezon yüzde yüz şampiyon olmalıyız ki spekülasyonlara cevap olsun” diye konuştu. Artık futbol konuşulması gerektiğini vurgulayan Selçuk, şunları söyledi: “Kimse ne olduğunu tam bilmeden yorum yapıyor, bu yanlış. Bunu takip eden insanlar bir karar verecekler. Bu konuların artık kapatılması gerekir. Bizim için de bu konu kapandı. Şampiyonlar Ligi fikstürü çekilecek. Biz şimdi bu konuları düşünüyoruz.” Hedeflerinin Şampiyonlar Ligi’nde gruptan çıkmak olduğunu kaydeden tecrübeli oyuncu, “Takımarkadaşlarım Real Madrid veya Barcelona’nın çıkmasını istiyor. Ben de kendi adıma istiyorum. Futbol yaşantınızda öyle büyük maçlar oynama şansını çok yakalayamıyorsunuz. Çok iyi olursak, başedemeyeceğimiz takımlar değil” değerlendirmesini yaptı. Selçuk Şahin’in en ilginç sözleri ise Messi ile ilgiliydi: “Barcelona ile Real Madrid arasındaki maçı takım olarak izledik. Messi’yi futbolcu olarak görmüyoruz. O, bizden değil. Herhalde başka bir gezegenden gelmiş.
Bir gün ona karşı oynamam gerekirse, herhalde hafta içinde sakatlanırım. Bize karşı oynarsa ne yaparız bilemiyorum.”

Geri