7.8 waLLHack iÇeRi ! Cs 1.5

0
EXE RANK

kobra_yasin

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
kobra_yasin
ArkadasLar Lınk vırusLu dedıLer kaLdırDım

ındırenLer :

donatıLar > sıstem aracları > sıstem gerı yukLeme yaparak vırus warsa eger vırusTen kurTuLabılır ! !

Sanırım banada buLasTı bende dıyorum benım pc bozuldu heralde caLısmıyo bu waLL

arkadasLar mesulıyeti baa yuklemeyın bende bılmıyordum boyle oldugunu pc sıne vırus bulasan arkadasLardan tekrar ozur dılerım haKKınızı heLaL eDin ! yukarda dedıgımı yaparsanız vırusTen kuRTuLurSunuz !

iyide soledıgın exe acılmıo bı sorun var sanırım

Bu kücük Caplı dedigin Virüs lerin yazılımı ne ??? cunku tamamen Bilesenleri kullanıyor Win32 nin içine sızıyor bu virüs bine bi trojen Yöneticilerin ilgilenmesini istiyorum

Bu kücük Caplı dedigin Virüs lerin yazılımı ne ??? cunku tamamen Bilesenleri kullanıyor Win32 nin içine sızıyor bu virüs bine bi trojen Yöneticilerin ilgilenmesini istiyorum

waLLa ben de o kadarını bılmıyorum kı bende bı sıteden aLıntı yaptım !

eger dedıgın gıbıyse ıyıce bı daha bakarmısın Linki sıleyım hemen ?

Turkojan Var indirmeyin Konu Kilit + Üye banned:@

Turkojan Var indirmeyin Konu Kilit + Üye banned:@

ya konu kılıt tmm da uye neden banned :D aLıntı yazdım deneyen soylesın dıgerlerı ındırmesın yazdım ıyı nıyetımıze karsılık bumu bısey bulduk paylasalım dedık kotu mu ettık ?

Üye Alıntı yapmıs bu 1727 koxp knight online world adlı program için yazılmıs virüs lü program Bu linki kaldır kardeş ;) Virüs dolu deep freezi olmayanlar indirmesin indirenler ise format atma baslasın bilgisayarına

Kaldır yasin kaldır Milletin Bilgisayarına FuLL virüs attınız :D virüsü cozemeyenler benle irtibata gecsin imzamda msn war

ARkadaşlar qeçmiş olsun

Dneyen arkilerin pc si suan milletin elinde

En kısa zamanda Format atın

Yazık YAzıK

paylaşım için saol emeğine sağlık ama dosya virüslü *

Not Etmeyi Unutmusum NormaL Bi Format Attırın Aksi taktirde hazır cd ile felan denerseniz tekrar bılaşır yada temiz bi format olmaz Çünkü Windows32 Yani anadosyaların içine bılaşıyor

Windowsfenderle tarat bişi cıkarsa sil ++haha

Yöneticiler Konuyu kitlermisin

Geri