-

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ehuehu ben bunu yapalı :) sXe 7.2 deviler vardı :D:D ama emege saygı

kesinlike çalışyor ne dıyorum ben sxe 7.2 den berı oynurom 3d iLe :)

saol teşşekkürler ama bence hiç yapmasaydın daha ıı olurdu ama ugrasmıssın elıne saglık

saqoLun beyLer yorumLar için

ezq yha su aımfıx adam 1.6 da denedm oluo dıo 1.5 blmıom dıo ozman konuyu neden (1.5 ) dıe actn 1.5 de calısmıyor denedm

Akli denqenizden şüphe duyuyorum ! .. 1.5 denedim yazıyor MesajLarının Yarında MaL Vs. SözLer Var Lütfen Dikkat Et 1 Uyarını aLdın 2 De UzakLaştırma aLırsın :)

yha şakamısınz ??? çalışmıyo bu ??? train açtırdım adamlara zorLA :D:D ama çalşmıyo ?

Sorun sende ss koydum arkadaşım istersen bi sw söyle Train açık qeLip qöstereyim ! ..

ya sus aim kromusun nesn bu hıle k-guard yokken vardı zuha 2 senelık :DD:D:D:D:D smdı gıremessin abim ßß

ya sus aim kromusun nesn bu hıle k-guard yokken vardı zuha 2 senelık :DD:D:D:D:D smdı gıremessin abim ßß

Komik adam :S K-Guard bu .wad ı enqeLLemiyor bi dene .. ! LayLayLom konuşma ! . :@

Ne o abim mabim adam oLun azıcık bişey payLaştık sayqı duyun :@

qüzeL Yorum yapacak yoqmu ? .. :S

Ellerine sağlık saoL.

Kardeşim indirmedim Ama emeğine Sağlık Birde Bişey SOrcam Bu Senin yapımın oLamaz !! Çünkü De-Train 3D Yapan Adam D2 Aztec Ve İnfi Neden Yapmıyo ? mSN ekLede Bi KonusaLım İstersen ? bLacK-3aqLe@W.cn

€y'w kardes sa0L azteC yaparsan sevınırım :D

dE_inferno :D yparmısın

234234232652151235 kere veriLdi

Ya arkadaşLar aLLah aşkına biri bundan FarkLı 1 3d koyabiLirmi Lütfen Rica ediyoRum.. :@ Bak sinir ediyorsunuz bunu önceden yapıpTa ForumLara kim koyduysa çıksın Karşıma .. ! diyoRsun bunu yapan adam Nie d2 yapmasın d2 önceden yapıldı arkadaşım cs den anLamıyorsanız napayım :@ K-guard enqeLLiyor :@

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri