-

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
qiT botLarLa aç déné qöR :@ K-Guard enqeLLemiyor bu .Wad dosyasını :@ $imdi wéRcém Sw Reklama kaçıcak !

Yaw arkadaşım takma şu salakları..
Beyler adam bunu yaptığı için bi kazancı olmuyo.Bir büyüklük yapıp buraya paylaşmışsa sizde büyüklük yapıp eyw diyeceğiniz.
Ha çalışmaya bilir o zamanda çalışmada kardesım yardım ediver diyin.
Seviyesizlik edip yaşınızı ortaya çıkarmanın gereği yok.
Bu arada Teşekkürler Kardeşim emeğe saygı diğer maplerıde yapabılırsen bekleriz :D

peki bişey sorcam train mapını nie k-guard engellemiyoda obur mapları engellıyo?

peki bişey sorcam train mapını nie k-guard engellemiyoda obur mapları engellıyo?

MapLarLa aLakası yok Herkez sitelerde oLan cstrike cs_assauLt .wad ları indirdiqi we herkez o 3d Ler oLduqu için K-Guardı ona qöre ayarlamışlar bunu yakalayamıo yani :)

paylaşım super olmuş abi saol ama bana bunun d2 sini yaparmısın teşekkür butonunu eksik etmedim unutma:d

emege saygı ama ındırmıcem d2 olsaydı Rep e boardım senı xD

yinede eyw indirmicem bende kımse açmıyokı :)

kardes ındırdım dosyayı de_train için cfg attgm yere attm degıstırlsnmı sorusuna evT dedm oyuna grdm drect3d yaptm

sora oyuna grdm tık yoq calısmadı bnde yha ndn acaba botlarla denedm olmadı

kardes ındırdım dosyayı de_train için cfg attgm yere attm degıstırlsnmı sorusuna evT dedm oyuna grdm drect3d yaptm

sora oyuna grdm tık yoq calısmadı bnde yha ndn acaba botlarla denedm olmadı

Ben 1.6 0ynamıyoRum Ama MapLar aynı deqiL qaLiba.. 1.5 de deniyoRsan onu biLemicem %1oo çaLışıyor Kardeşim ss koydum çünkü.. Ayriyetten d2 3d koydum ama onLine açamazsınız K-Guard Anti3d pRoqRamı yakaLıyor Yani botLarLa açabiLirsiniz !..
pRobLémi anLaTıcam ama çok karı$ıq :S

aRkadaşım inferno aztec nuke koy canımı aL :)

100 % calısmıor denedım kp yedım kazık bu cstrıke aynı dusuor ztn warmıs adam bıze kazık attı kanıt dedıgı ztn o bı ölü olarak gosterıor bıraz ılerı gıdıb arkadası gozukuor denedım olmadı kazık yedım ben Yükleyın kota dolsun Sız bılırsınızz :@ AİM WALL KOYUN ADAM GIBI KOYMUORSANIZ BIZI NE UGRASTIRIOR SUNUZ :@:@

kardeşim calışıyorr hll olsun dewamını bekleriz

deneyedasdasdasdasd

Adam akıLLı konu$un başLatmayın :@ kaç kişi çaLıştırdı onLarın SénDén üstün néyi waR ? .. [ Akılı ]

GüzeL eLine sağLk

Eyw .. # yoRumLr için ..

kardeş defaultunu upluadlamıssın alttaki linkte ondan herkez çalışmadı diyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri