-4Rmy``ZONE ~> Duyuru !! lütfen oku buyur

deniz 4 clairvoyance var mı karşı koyan sahasfas :D helal denizim şu sıralar herkes bi hava peşinde takmaya değmez

aynen murat dün 2v2 için msn ekledim adamlara diyorum açıklarmı açıklar diyo e bende kapalı adamlar vs de yenilmek korkusundan msn kabul etmiyorlar...

hava peşinde değilim.Ben diyeceğimi dedim.Yaşın kaç diyo soruyo hala millete bulaşmak için konu açıyor.Lan bir adam vurup bir kere ölen bizim clana laf yapıyor hLL size qL konuuyu kapat tartısma acma!

yaşınız kaç sizin ? bu konuyu batuyla beraber açtık clanınızla oynayın clanıma sataşmayın !

bizim yüzümüzü herkes biliyor herkese sor bilir ;]

berk , sen kendi kendine kuruntu yapıyorsun clana adam aldın bende attım diye bize düşman oluyorsun ve bizi kötülüyorsun bize seve seve gelmiştin bunu unutuyorsun ? dün kanka diyordun şimdi neler diyorsun ne diyem sana berk yolun açık olsun kardeşim .

beyler clanımdan adam almaya kalkışmayın clanınızı başınıza yıkarım eğer bizden güçlüyseniz maç yaparız yenerseniz tebrik eder geçerim ama qivonco hıyarı gibi benle vs yapmayıp 10-1 yendiğini iddia edip sonra ıspatla dediğimde ss yok ve vs yapalım dediğimde vs diyo ezik ezik diye konusursanız sizi adam sanmam ve bu qiovonco kendini player sanıyor fakat player sadece oynayışla değil konusmasıyla duruşuyla player dır ok ? yapılmamış vs için bana hava atıp beni küçümseme beni bilen biliyor .

Ya çık karşıma, üstünlüğünü ispat et; ya geç en ön sıraya, gösterimi seyret!

he bide vs için msn ekledim arklara soruyorum açıksınz bana neden kapalı ? ha kabuL mu etmediniz sizi korkaklar .. hayatınız yalan beyler bizim gerçek yüzümüzü herkes biliyor ama sizinki yakında belli olacak taktıgıınz maskeler yakında düşecek

herkese iyi oyunlar .

Sürekli yaş soruyosun da. Seninki küçük biras galiba da takıntın var bu olaya xP Çok da hava yapıyodunuz. Maç atak bakalım kaç el alablceksiniz.

Tartışma yaratıcak yorumlar yazmayınız!.Uyarıyı dikkate almayan üyeler forumdan uzaklaştırılıcaktır,konu kilitlenicektir..

mükemmelsiniz qivonco ve khardeş 2 vs 2 yapmak istiyorsanız msn kabul edin ;] kinglignizi gösterin

heybeyler noluyor :D 2 günlük bbe olduk xD 2 yıllık üyeligi actırır gelirim buraya adamın tepesini attırmayın...Kurdugumuz maç clanı 2 günlük değil en az 20 yıllık İNŞALLAH...Bizim hakkımızda abuk subuk konuştu deniz arkadaşımız.Merak etme ben burdaki cscilrin önüne çok vs ss si koydum...Tek yenilgi eski tr vs kingi duruyo senin karsında.Eski nb vs kralı...Vs atmayı bıraktım emin ol ben bu sitedeki coğu kişiyle vs attım.Adımı duyurdum 1 ayda.Bunu planlamak 3 ayımı aldı...4 ay etti 4 ayda duymayan yok ok? Şimdi her emelim gerçekleşti...Son bir şey kaldı.Tüm trdeki cscilerin adımızı duyacağı o clanı kurmak...İNŞALLAH o clan yazın sonuna kadar duyulacak ve sizlerle işim kalmayacak artık.Kendimizi duyurmak başkalarını satmakla olmuyor.Tek bir clanda sokaktan geçen adamlarıtoplamakla iş bitmiyor.Herkes birgün sizin de gerçek yüzünüzü göreceektir...

quLuyorum :D :D , qeciyorum + biz le ne is olduqu kalmiyor ? Gel bir kere mac attik sonucu gordun ;) , qel bida atalim ?

bu arada mybb ci batu kanka herkesin arasında onlara inat seni clana tekrar çağırıyoruz. değerini bilmediler. sen onları satmadın ama onlar kendi hayal alemlerinde yaşıyo ve saçma sapan konuşuo. Bekliyorum cevabını :)

1 seneye yaklaşık Deniz'in yanında kaldım. -4Rmy``ZONE olarak da devam edicem. Deniz beni atana kadar burdayım :D

Clan daveti için yinede sağol ahmet .

evet deniz 2v2 için kabul ettim 7/24 üm dün sw de ws dedim gelemedin hamachi 1 sen 2 2 noob hava yapıo qotunuz kalkmış inndirriim. buqun maçta gorduk 4v5 buzduk tekinin pc sorunlu 3v5 akar çakar puhhaahah xd 2v2 Xdxdxdxd bizle ws istio ibo xdxdxdxdxd

[quote="-Rashb|]quLuyorum :D :D , qeciyorum + biz le ne is olduqu kalmiyor ? Gel bir kere mac attik sonucu gordun ;) , qel bida atalim ?[/QUOTE]
lan ezik yediğin hsler yetmedi mi orda gördün tek kasan bendim ben olmasam el alamıyacaktık 1 farkla yendiniz ne sanıyosun kendini?

tartışmayı kes! aliyi duydunuz afferin harici post kasma tartışmayı devam ettiren üyelere 1. uyarı geldi bir dahakine şikayette bulunup banlattırırım o zman boyle konusamassınız?

LA baksana Simdiden Herkezin Derdi OLmusuz ,) aLayına 4RMy``ZONE ~ 4 DoSTTLk

1. si ne dedin 2.si gözükmüyo?

bu eski oLay adam orda daLga geçiyor. durduk yere laf atmaya çalışma lüftfen. bizdeki kardeşlik kimsede yok. bozabilen bozsun clanı qwe :)

:D clanımı bozanın aklını bozarım karaköyde kukla diye oynatırım yiyen dener ahmet ne diyelim :)

Kadeşimm hLL olsN sna denızım

Eski zamanların efsane ailesi gerçi aileye kimi görsek alıyoduk bi gün girmesem tanımadığım playerler oluyordu ama önemli olan dostluk kardeşlikti . -4rmy zone clan yenilmezdir diyemem illaki yenilmiştir fakat eskiler iyi bilir herkesede koymuşluğu vardır :) Eskilerin efsane ailesinde unutulmaz anılar bıraktık :)

Geri