-4Rmy``ZONE ~> Duyuru !! lütfen oku buyur

1
EXE RANK

-nightbird+

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
-nightbird+
evet beyler bu aralar çok çekiştirilmeye başladık özellikle dünkü bebelerden bizim sayemizde yetişip sonra bizi kötüleyen çocuklardan adı işte çocuk ben burda kimseyi küçümsemeyeceğim burda ben bizi övmeyeceğim burda ben sadece ve sadece gerçeği söyleyeceğim (:

evet beyler biz biraz çok kişiyiz ve o kadar da sağlam bir takım değiiz ama çok sağlam oyuncularımız var bizim ortalamamız iyi derecede bazıları çok sağlam adamları topluyor ve clan kuruyor ben onlara saygı duyuyorum . tabiki kurabilirler ama bugun dayanırlar bir bakmışsınz 2. gün yoklar ? sebebi nedir peki ? cevabı ben vereyim dostluk (:

biz bu yola geçen sene çıktık ve kötü zamanlarımzda oldu güzel zamanlarımızda ve biz kendimizi en iyi dereceğe kadar geliştirmeye çalısıyoruz biz çok iyi değiliz biz sağlam değiliz fakat biz dünkü çocuklarada yenilmeyiz ;]

-4rmy`` Zone clanı kesinlikle maç için kasmak için kinglik için kurulmuş 1 clan değildir . -4Rmy``ZONE clanı sadece ve sadece dostluk için kurulmuş bir clandır . bu clanda ilk başta dostluk paylaşım ve güzel duygular örnek alınır . biz şuan dostlugumuzun en üst seviyesindeyiz ve çok mutluyuz bu mutlulugumuza karşı çıkmaya çalışanlar çok üzülecek .

biz taştan duvar değil kalpten duvarız . biz vinçle değil ölümle yıkılırız . biz yenilmez değiliz ama dünkü bebelerede yenilcek değiliz ..

saygılar -4Rmy``ZONE ~> [ ADAMINA GÖRE MUAMELE]

biz 2 kişide olsak 20 kişide olsak ayrılmayacağız .

gidene yol yakışır giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir .

konu kitlenebilir fakat silinmesin konunun yeri yanlışsa taşınması rica olunur ama herkesin okuması için bu sahura kadar burda kalırsa teşekkür ederim.

Türkiyenin en iyi arkadaşlık taşıyan clanlarından birisinz. Deniz Başarılar kardeşim :)

Dediğin gibi inşallah öldügünüzde yıkılırsınız... :)

~`Dynac|]emin ol öyledir[/QUOTE] [B][FONT="Comic Sans MS' Alıntı:
neyimizi gördün ? gocundugun bir konumu var 1 gün clana girdin 2. gün sattın oyuncakmı bu ?

beğenmiyorsan yazı yapma ve yorumu sil !!

diğer yorumlar için sağolun .[/FONT][/B]

hayda ne diyorsun deniz emin ol öyledir dedim nerden nereye laf taşıyorsun mahalleden geçen adamı clana alıyorsunuz dostluk oluyor ben alınca olmuyor nasıl iş anlamadım

bi sor alımmı almayayımmı diye ayıp ediyorsun konuyu kirletme ne söyliceksen yüzüme söyle

Tartışmayı Kesın uLo berk (:

hayda :D çattık tamam deniz sen haklısın.

Bizde Her Zaman dostLuk önemLidir DostLuk Çevresinde Bu yoLa çıktık Fakat son 1 Haftada oLanLar Beni ve cLAndaki KardeşLerimi oLdukça üzdü.Bizde En öNemLi Konu dostLuktur ve öyLede kaLacaktır cLanda Her ne kadar sağLam pLayer oLmasada Bizim en büyük sağLamLığımz DOSTLUĞUMUZDUR.

GİDEN GİTMİŞTİR GİTTİĞİ GÜN BİTMİŞTİR.

Haklısınız kardes

ALLaH devam ettırsin kardeşim DosTLuk klanı güzel bi klansınız :D

iMZa
AGa

ALLaH devam ettırsin kardeşim DosTLuk klanı güzel bi klansınız :D

iMZa
AGa

iŞte bu kardeşLik meseLesini anLamayanLar Var. Bizimde iÇimizi Acıtan bu Biz Bu yoLa baş Koyduk KardeşLik Ve DostLuk İçinDe Bu cLanı Devam ettireceğiZ !!!!

iŞte bu kardeşLik meseLesini anLamayanLar Var. Bizimde iÇimizi Acıtan bu Biz Bu yoLa baş Koyduk KardeşLik Ve DostLuk İçinDe Bu cLanı Devam ettireceğiZ !!!!

herkesin içi fesat sercan'cım (:

evet haklısın deniz

ne diyeceğim şaşırdım sercan :D

[quote="~`Dynac|]evet haklısın deniz[/QUOTE]

evet haklıyım berk rica ediyorum yorum atma buraya ok ?

hanqi sw de taklıorsunz qeliym ben bi ip verirmisn istersen özelden veR Lightning

tebrikler derim ne diyeyim ben 1.6 oynuyorum ama her şeye burda bakıyorm bi nb dostlugu bide siz 1.5 ciler :D hll olsn

adamlar haklı +rep :)

Geri