4q VS R.Resistance - qdlluu'ye Hediyem Olsun.

0
EXE RANK

KitMoree^;-STİEN-

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
KitMoree^;-STİEN-
sen neyin kafasını yaşıon AsLan parçası amq fake tagı koyms ,d yazk ,d

:D sus rezil herif real kadronla boktan bir kadroya yeniliryorsun.

Lan amın evladı ne dıon sen treme amq oglu real mı ıı baksaydn amın oglu bana ananı sktrıon brda brada pasflk ypıon ?

tamam siz kralsınız abi.

osman ne dert edıyonkı fark yememıssınız kendınde kasablmıssın kastıgın kadar bos bos konu acıyolar

gl de dikkatimi cekti sxe 1.5 için güncellenmedi ve neden ekran modu ?

Kendi elinle inexinferis ben inexinferis kullanıyrum demişsin resmen :))
Sol üstte çıkan abuk subuk yazılar sadece inexinferis'de çıkıyor canımm keşke temiz olarak kassaydın :) hahahaha yazık kendini rezil etmişsin ..

sxe 13.0 fix2 tw verebilirim benim inex kullandığım nerde görülmüş pasifleşmeyelim lütfen

Kendi elinle inexinferis ben inexinferis kullanıyrum demişsin resmen :))
Sol üstte çıkan abuk subuk yazılar sadece inexinferis'de çıkıyor canımm keşke temiz olarak kassaydın :) hahahaha yazık kendini rezil etmişsin ..
7/24 tw verebilirim. ;)

Heeeeey yavrum heyy sen giderken biz geliyorduk koçum bana burda boş vaat'ler sunma :) sen git kumdan kule yap veya inexinferis aç hadi baaaays.

İnexinferis Acmıssın kardes herşey belli ssde bos yere aglamaya devam veya 7/24 tw verebilirim deme kendını ıycene ezik durumuna sokuyosun (:

İnexinferis Acmıssın kardes herşey belli ssde bos yere aglamaya devam veya 7/24 tw verebilirim deme kendını ıycene ezik durumuna sokuyosun (:

adam sxe suxla oynyor adam hıleeeeeeeeeeeeeeeeee

la adam kral dagln amq

la adam kral dagln amq

GL BAŞARILAR.

Geri