4Leath` Vs. YARDIR ~

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Rio*
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
qioVinco taşak geçiyosan başka yerde geç (: Yorumlarına bakılırsa belli senin 16 lık bebe oLdugun
Tartışma yaratmaya çalışma sana burda laf eden yok at qL ini tm
yada yazma birşey ;)

asdşasfşilasf ne adamlar var ya taşak geçiyoruz kendiyle uğrşacak mevkiye getiriyo kendini.ne yaptın da senle uğraşayım bi söyle 16lık bebe pff...:thumbdown:
tamam abi büyüksün hadi qit..

beyler kac kere kafanıza werdık daha yetmıomu bu team fake taem bıde arkdaşlar arasında 2 kere rezıl oldunuz daha ne yapmaya calısıonuz :D

2 kere kafanıza werdk fake team le aim dıyen benmıydım :D

Basarılar ...

gökhan söylemek istemiyorum ama soyletıceksın ılla 2 defa yardırlara maca geldım fake olarak 2 sındede
ban yedım aimiz die :)
hem bu yaptıgınz clan real degıl bu arada sagdan soldan toplama adam :D

dünde ST clanına fake gelmıstım yine banladınız ama neyse başarasılar ne diyem :)

sizin daha 2. yarıya basLamadan t de 8-1 iken qq werdıqınızıde bıLıorz bro* neden böLe yapıosn :)
ayrıca kendı adıma konusuym macta saydan kmseye aım dedqmızı hatrLamıorm dedk ama wentten dedk sen nerden bıLceksn we we macn ortasnda ban attqmzıda hatrLamıorm atmssak mac bıttkten snra atmszdr ondada wardır bı hıkmet yınede yorm ıcın saoL (:

volkan sen ayık ol sanal alemdesin diye böyle rahatça konusuyorsun macın ortasında 2 defa ben ban yedım :)
2 defa fake geldım 2 sındede Ban :)

bak qardas sana ne qıderLı konustum nede baska bısı oyun soncta aLtı ustu ben sadece bıLdıqımı soLedm ben warken boLe bı oLay oLmadı ban ws. qibi yok oLdysa ss koy qardas ozur dıLeyım ??

tamam işte kardesım eywallah ama sen yoktun nerden bılıceksınkı o girdiğim maçlarda neler oldugunu :)

bende onu dıorum işte ben yoktum oLsam mac bizim zaten :P nese qardas hayat bu banLamakta war banLanmakta .)

qL ßaşarılar Dilerim...

gele size 4Leasth geri dönmüş başarılar gökhanım. :)

Geri