3D DiyenLere Gir İÇeri

=) ben bişi demiyorum

destek verenler saolun vermiyenlerinde canı saoLsun

OF ne milleti takıon kardes yha :)

1 resim de nie duvara bakıosn ? 2 . resimdede yannda bi adam felanyok nerden bLcez smdi + senkmsn la sana kim 3d dio

1 resim de nie duvara bakıosn ? 2 . resimdede yannda bi adam felanyok nerden bLcez smdi + senkmsn la sana kim 3d dio
mantığa bak arkadaş 1.ci resimde nie duvara bakıon diyo hahahaha:D illa yere falanmı bakmam gerekiyo gördüün gibi kendi pc'mden çekiyom 3d oLsa siz görürdünüz ? + 2.resim adamın yanımda olup olmamasıyla ne ilgisi var ? Büyük ZEKA ==)

Cfg MAster bıde defım dıy0oo cfg sın sen =)

Bana Darılma Ama Resimle 3D Olmadığın Belirlenmez. Heee Doğru Olabilir Aksini İdaa Ettiğimde Yok Zaten Fakat Şimdiki Wallar Tek Tuşla Kapanıyor ve Hoop Print Tuşu Sonra Devam.Üstüne Alınma Belki Gerçekten Yoktur Bilemem Ama Resimle Hiç İnandırıcı Değil..

Bana Darılma Ama Resimle 3D Olmadığın Belirlenmez. Heee Doğru Olabilir Aksini İdaa Ettiğimde Yok Zaten Fakat Şimdiki Wallar Tek Tuşla Kapanıyor ve Hoop Print Tuşu Sonra Devam.Üstüne Alınma Belki Gerçekten Yoktur Bilemem Ama Resimle Hiç İnandırıcı Değil..
ben biLmem arkadaş tek tuş mek tuş 3d kuLLanmadıım için biLemem =) gel pc me gir gene oynarım 3D KuLLanmam snra bırakmak zorunda kaLınca oyun oynyamazsın

e ii quzel...

1 Elde Ben 10 Adam aLdım 7 Hs xP kımse demedı xP

hayır bilader mesele o deil bak 2-3 ay kuLakLık Yoktu bende tamammı 2.5 yıldır o swdeim bilen biliyo ama işte yeni gelen adminler vardı o 2-3 boyunca kötü kastım kuLakLık aLdıktan Sonra e tabi sesde kasıyoz paso hs adam dio daha dün neydin şmdi nesin paso hs atıon diye banlıyo :S

Atabilirsin normal dir ama m0narch attıgı hs ler yani reflexi olsun zamanlaması olsun çok iyi so girip bi ara izleyin sizde anlarsınız ama...

m0narch (3D DEĞİLDİR BANA GÖRE)

Atabilirsin normal dir ama m0narch attıgı hs ler yani reflexi olsun zamanlaması olsun çok iyi so girip bi ara izleyin sizde anlarsınız ama...

m0narch (3D DEĞİLDİR BANA GÖRE)
eyw kardeşim saol :) snn gibilerde oLmasa noLcak halimiz :D

3d kapatılıyor bikere f11 basarak

Kardeş LinK Bozuk Bide 3d Kapatılıyor Dikkatine Cekerim Resim İle OLmaz Cek Videonu Koy GöreLim

fark etmez her türlü demom var atayım ? normal bildiin record

Geri