3|d Aim Cfg İçeri Girr!!! AmT <Dg>

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan amt dg
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
önemli deqil kardeşimm hslere dewam :)

çok süper bi cfg hslerime devam ediyormm :) ççok beqendim herkeze öneririmm :D

asdfiıowehfguprshougjfozsğdfp<d :D bütüN CfqLerin benim CfgLer :D aim cfg miiş asjghwosuıfhaL>UId fhlujpdı j gn :D:D kop amk :D

amq bnm cfglerim diyonda sanki kendin yapmış gibi davranıyon ne malsın la hala bıraktıqım gibisin okan biraz kendine çeki düzen wer sonra yorum yap

sonucda benm elmden qecmıs cfgler dewam edin botLarrr :D aferin ;) son cfgmı ındır de cfg qor bot. kutay abin yapdı :D tam bir hs makinesi ,:D

olm sen harbi malsn bn bişey demiyom yaran warki gocunuyon kardaşşş bn snn konuna yrm atıyom mu amq botu kıskanma sikrm snn azını yüzünü bnm canımı sıkma kutay abin diyon amq kutay olmayınca kutaya sövüyon işte sen böyle bi arkadaşsın herkese kendini böyle belli etme skerler adamı ;) hs makinesiyle al qtune sok o makineyi

saol kardeşim.

önemli değil kardeşimm !

amk botu ? .D eet ben botum sen kinqsin dewam et ;)

yaa okan allahını sewersen sus yeter amq twm sen iyi oynuyon kes işte sen kingsin sen bana laf yetiştireceqine

http://www.netbilgini.net/diger/193...nusuyle-dalga-gecen-okan-dg-gercek-resmi.html

al buna laf yetiştir okan millet arkandan konuşuyo sen hala bna laf yetiştirme derdindesin bırak olm bu işleri bn sana karışıyom mu?

insan bi teşekkür eder sen arkadan wuruyon olm işte sen böyle arkadaşsın burda konuşmanın alemi yok olm derdin warsa gel faceye yada msn ye yada yüzüme karşı konuş burda karı gibi burda konuşma twm mı

kandiliniz mübarek olsun biraz geç oldu ama !! :)

???????????????????

Eyw kardeşim.

önemli değil kardeşim :D :D

Saolasın Kardeş ...

önemli değil kardeşim :)

teşekkür et butonuna basmayı unutmayıınn :D :D :D

eyw. kardeşim..

vlla krdsm Cfq Cok sagLam Herkese Tavsiye Ederim. :D :)..

Geri