3 adet mütevazi frag `~RahatS!z* <Dg>

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ali reis
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Sağolun Kardeşlerim.

ßiLeine SagLık GüzeL frag Cfgni BekLiyoruz :D

Eyvallah sağol kardeşim.

heLL kardesım Kafana gore Cfgen SAglam :D Benım qosseL1ns :D Bro AkaRaa :D

heLL kanka elıne saglık cfgyı süper yapmısım desene - :D AdaM Kınq ya yapacak bısey yok

Eyvallah knka güzeL yapmışsın cFq yı :)

valla kardeş ben cfq ve soclsiz kasanların fragını asla tebrik etmem. movie'nde izledimde çok kral bi cfq'n var =) hadda bi kısım dikkatimi çekti sanki aim-bot gibi zoom birden gidiyo

valla kardeş ben cfq ve soclsiz kasanların fragını asla tebrik etmem. movie'nde izledimde çok kral bi cfq'n var =) hadda bi kısım dikkatimi çekti sanki aim-bot gibi zoom birden gidiyo

Valla kardeşim Ben aim felan bilmem cros birden gidiyor dıyorsan o da benim reflex'im, Bileğim..

Valla kardeşim Ben aim felan bilmem cros birden gidiyor dıyorsan o da benim reflex'im, Bileğim..
nediyim öyle diyosan öyledir :) ama cfq'n saglam :) benden tavsiye cs1 So takıl dicem en iyisi 4.0 ama girmek zor yani en kötü 1-10 arası takıl :)

nediyim öyle diyosan öyledir :) ama cfq'n saglam :) benden tavsiye cs1 So takıl dicem en iyisi 4.0 ama girmek zor yani en kötü 1-10 arası takıl :)

Merak Etme RahatS!z her Ortamda Her Koşulda oynar. socL de kasıyorum istediğin Serverde kasıp fraq koyarım :)

Merak Etme RahatS!z her Ortamda Her Koşulda oynar. socL de kasıyorum istediğin Serverde kasıp fraq koyarım :)
hmm dogrudur bana cs1'den saglam bi fRaq koyarmısın sonuçta soclsizde etkin olan cfq socl de o kadar etkin olamaz herhaLde :)

Tamam kardeşim şimdi giriyorum . so1 girermi ama bilmem baştan başlıcam s.o serverleri ilk girebildiğim sw de hemen kasıp koyarım.

Tamam kardeşim şimdi giriyorum . so1 girermi ama bilmem baştan başlıcam s.o serverleri ilk girebildiğim sw de hemen kasıp koyarım.

bekLiyorum ama 1'de kasıpta koyarsan daha iyi olur biliyorum zor girmek ama =) 1'de kasmak kolay değil

Eyvallah kardeşim.

Hadi kasta koysanaaaaa cs 1 cs2 cs3 qeL sana sxe atacam ztn uyuzum sana. cs 3 qeL sxe basacam sana

ali akıyo xD ayrıca elvan admin olmuşun adam mı sanıyosun kendini bu bir ikincisider cs de artistik vsyle yapılır banlamakla değil kendini ele verme dünkü bebe!!!

.. . . . .... . . . .. .cfg'yi bekliyoruz kardesm . . .. . .. .. . . . . . ..

fRAqlar saqLam cFq de payLassan ıyı oLr

Geri