2o11 ' e giRerken . iyi oynadıgını dusünen ilk 5. oyuncuya secıyorz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tazmanya yazanlar olmuşta o adam kendı azıyla acılamıstı 1 haftalık gh0s7 aldım die moviede :) neyse 1 haftalık alan gerısını alır dıe dusunuorum.

bence kıngofda Cobain.IX^

beni yazanlara teşekkürlerde arkadaşlar 2010 daki reflekslerımı kaybettım 2011 e nazaran :P

Tazmanya yazanlar olmuşta o adam kendı azıyla acılamıstı 1 haftalık gh0s7 aldım die moviede :) neyse 1 haftalık alan gerısını alır dıe dusunuorum.

bence kıngofda Cobain.IX^

özentimisin aykut IX bunları sabutay yapardı :D sadsadashdkjasdh :D:D

ölümüne hamajhiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii hellal rejuavvvvvvvvvvvvvvvv

sus kız bi duyan olacak .s

Oyuncu bilsem söylerdimde bilmiyorum.

lan sen salaksın. çok mesajın var eskiden co adminsin diye kimse sana bişey demiyodu ve hala yalakalık yapıyolar. sen oynamayı da bilmiyosun. millete laf atıp durma. git rüyanda 1v5 yapıp yenmeye devam et.

rejuav` TEK GEÇERİM !

1-) ~ qioVinco` tk.# kardesim tek gecer.. fazla söze gerek yok her silahta iyi
2-)' Khardesh`s * qioVinco iboyla kardes gibiler zaten o da tam bir king ful time H$ cidir.

[quote="-k1nq`L![o]n `` t|]1-) ~ qioVinco` tk.# kardesim tek gecer.. fazla söze gerek yok her silahta iyi
2-)' Khardesh`s * qioVinco iboyla kardes gibiler zaten o da tam bir king ful time H$ cidir.

3.kisi ben olurdum ama 1 aydır cs oynuyamıyorum maus yüzünden yeni 1 maus alana kadar fakelere dikkat.#

ayrıca şahin dediğiniz kişiyi [B][COLOR=black]sAwjer`o[/COLOR][/B] yenmişti hatırlarsanız awp_battle da[/QUOTE]

Kardeş O dedigin adamı Bul Getir Son duruma tekrar bak ok .)

Hepsi hikaye adam ZeX DrAxS* ama Cs elweda dedi.

rejuav (harun) cLairvoyancE;; (muratcan)

awp n1 S3Lf!$h ;)

ßéncé vLc - bLitzkReq (;

Awp'de Sahin -S3Lf!$h
Ak47 Eror [Kaan]
Deagle BlackLevis [Mustafa]
Colt Ak47 Dg fark yapmaz [qioVinco 4` khadesh`s :)

selfish kim ya la

bencce ilk 5 söle sıralamanın hic bir önemi yoktur.

bence ben :D - wasneu.`

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri