-

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar sırf bu program için foruma kayıt oldum.
İndirdim denedim ve çalışıyor.
lütfen arkadaşın emeğini hiçe sayarak aptal aptal yorumlar yapmayın.
indirin deneyin görün.
okadar para saymış
saol birader çok süper emeğine sağlık..

Ne demek Bro her zaman :)

Sırf sizin için çalışıyorum şu anda..

Üye ban Please. !

More akıLLımısın sen ya Üye ban please Yazıyor Galiba sendede var Wallhackde Millete dağıttırmamak için Beni banlatıcaksın Tüm türkler Faydalanabilir Biz senin gibi değiliz sadece kendimiz açıp kullanaLım :)

qardeŞim Denicm çaLışırSa heLaL oLsun sana + repinide aLcan ;)

Dene tabyki ver Gör Sonra repimi isterim :D

ssssssssssssssssssssssssssss

olmuyo yıne aynı lisans istiyo

Ya arkadaşLar indirmeyin ya adam rekLam yapmş reSmen Lisans kodu'na tkLadım we BiteFight diye bir siteye bağLadı ve ordada Lisans kodu felan yazmıyor ~ k0nu kiLid üye ßanned.

aynen baska sıteye bağlanıyo reklam yapıyo BiteFight

yha kaca aldin bre bunu burde buraya mi koycan xD

paylaŞmamin sebebİ : arkadaşlar ben iyice sıkıldım sizede paylaşmak istedim işlerimi yoğunlaştırıp daha çok çalıştım ve 300 ytl topladım gittim direk paypal hesabıyla parayı ganchev`in adresine yatırdım ve akşam msn`e girdiğimde konuştuk ingilizcem vardır 2 dil biliyorum.herneyse konuştuk konuştuk süresiz diye birşey yokmuş sadece sxe 9.9 a kadar çalışıyormş zaten artık oynaya oynaya sıkılırsınız bende sıkılmaya başladım bile artık dosyanın anlatımına geliyorum.

anlatim : Winrar'dan çıkan dosyayı açalım,ve içindeki setubu kuralım tabi çalışması için lisansı aktive etmeniz gerekir bunun içinde serial kodu içine koydum lisans gh0s7 h4x.dll internet sayfasını açalım ve ordan serial kodu kopyalayalım sonra gelelim setubu kurunca içinden çıkan dosyanın içine yapştırın sonra sxe açın gh0s7 h4x masaüstünüze gelicek açalım ve oyuna girelim numpad tuşlarıyla farklı şekillerde oynuyabilirsiniz.hepinize iyi oyunlar.

lİnk : http://www.dosya.tc/gh0s7h4x4.0forsxe7.7licensedto.rar.html

Önemlİ : Arkadaşlar mutlaka serial kodu yapıştırın serial kod lisans gh0s7 h4x.dll adlı internet sayfasının içindedir iyi günlerde kullanın ..

program adi : Gh0s7 h4x (brb)

lİnkİ dÜzelttİm arkadaŞlar İndİrebİlİrsİnİz gÜle gÜle kullanin ..

YAPTIĞIN BÜYÜK Bi AYIP AMA !!!!!!
İNSANLARI KANDIRMAYA HAKKIN YOK SENiN

kardeşim doru duzgun bısı yapın ya koymus ıcıne bıtefıght :@

Mod Beyler Lütfen üye süresiz banned adam wınrar ıcıne BiteFight reklamı yapmıs üYe bannede Pls :@

ya yorum yazan arkadaslara seslenıyorum
ben sıze zaten denemeyın dıreyek ılk yorumu attım
sız neden hala bu adamı kral yapıp amacına ulasmasını saglıyorsunuz kı ?
sızde de suc var ! ! ! ! ! !

La RekLam yapmışsın ayıp ayıp :D:D

kardes koycaksan tam koy yeme bizi o kadar insan var burda

kardes ıtenernet sayfasına tıklıom lutfen bekleyınız yazıo beklıoz bıtefıgth ckıoo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri