0
EXE RANK
f@re
Fexe Kullanıcısı
aynen kanka ilk defa atıyorum k.bhayırdır 50 frag atıosun diye havalara uçtun sanırım ?![]()

aynen kanka ilk defa atıyorum k.bhayırdır 50 frag atıosun diye havalara uçtun sanırım ?![]()
back o kadar salak bir insansınki sana bişey söyliyim gh le oynamasan adam vuramazsın ki o yüzden gh alıyosun + o perfecttoya her ay para dökmesen ne kimse seni savunur nede seni sw lerine alır bende dahil 14.2 sahibi olarak o yüzden burda salak saçma şeyler yazma
veledi zina döl israfı salak bizm sw miz varken sizin o mal swnizde ne işimiz varki sabah akşam ful çekiyo sw mal herif hay seni doğurupta sokağa salanın ne kadar yalancı bu zina ya baban dışarı boşalsaymış keşkeSalak felan demişsinde ulan sen beni tanıyomusun ?
gh diyosun gelip benden tw aldınmı lan göt herif elinde kanıtın varmı şerefsiz.
perfettoya para vermiyorum senin dedigin gibi dökmüyorumama yeri geldiginde vermesini biliriz sen rahat ol önemli olan para degil bizim ortamımız sizin gibi paragöz degiliz hiç yoktan benim zaten baska sw ye girme gibi bi çabamda yok sizin gibi 14.2 kendi clan sw niz geliyosunuz hala bizim sw de takılıyosunuz yüzsüz gibi ananiza sövmeme ragmen
hadi şimdi yol al dahada yazma uza çünkü cvp alamıcaksın .
baktım alayınız duksuz kasamıyosunuz + cfg sizde tabiki.. clana qelince kandık qel takıl dedi kıramadım onu baktım hud acık adamlar duck master cfg master dedim bunların arasında bnm ne işim var.. ama askerden önce oynuyodum cunkı onlıne oıynamaya kingofda bslamıstım. oyun oynadıgımı cok qörmek istorsan qel esl 1.6 steam atalım bana sadece teamını cıkar.. bana senoynadan bahsedıyorsun ama senı oralarda bile hıc qörmedım cfg"nmi işlemıyor yoksa duckmu atamıyorsun.. hanqisi ?mechul en azından biraz yaşının adamı olsan böyle konuşmazdın non clanında sende bulundun hatta ayko dg aldı seni biraz eskisin diye ama oyun oynadığını görmedim en azından senin gibi 100 yıllık kinqof ss lerini paylaşmıyorm forumda tamammı nonun elinden geçtin en azından abilerine saygın olsun bu arada çok biliyosun ya non senoyna clanıydı 2008 de kaptanıda Boleanaazz ve makaraydı makara şu anda monsieur clanında 1.6 geçtiler çok biliyosun ya mechul kimlerle uğraşıyoruz ya bunlar neden çekemiyor bizi kralız iştee kabullenin demi ufuk![]()
- Şu Tabloya göre clanlardan en iyisi Non ' .d
katılıyorum sana şuraya jjroeseu scwarde tod rol rwd gıbı 2 gunluk clanları koyupta homelandı koymamak korkaklıkmı unutkanlıkmı anlayamadımBu oyunu anketteki clanların en basta kuruldugundan beri bizde bu oyunu oynuyoruz kimimiz daha önce kimimiz daha sonra ordaki clanların hepsini yenmişizdir ki onlarda bizi yenmişlerdir fakat o anketi hazırlayan kişi vf olsun jj rousse olsun gdr olsun scw olsun bunları hatırlıyorda bizi hatırlamıyorsa bilmiyorsa dicek birşey bulamıyorum ankete Homeland | clanını neden koymadıgınıda çok merak ediyorum![]()
eğer bu ankette wlawson ve homeland olsaydı non onlarında yeri ayrı ama bu kadar açık ara fark atamazları en azından jj roeseu 20 oy alıyosa homeland ve w lawson 2 ye katlar diye dusunuyorm roeseuları
cfg mi amk botlarına bak seninle herseyıne atarım neyın bos muhabbetını yapoıyon kı ? nickınde hyr yok aynı köstebek qibi adamsın sablqaqon sen hıc konusma la kodumun 14 luk veledi seni.boş adam kardeşm konuşupta icraatı olmayan adamlardan
ulan kodumun veledi bana qelmıs zewk alıyom dıyo delikanlı deılmısın söylesene ducksuz kasamıyom cfg siz kasamıyom diye sen hayatında senoyna bıle qırmıs deılsın bari qelipte net panterligi yapma karsımda.. ben kasarken nerdeydiniz hanqınız vardı ulan qevsekler clandan bi kaç kişi haricinde hiç biriniz piyasada bıle yoktunuz askere qıttım qeldım alayınız king kesılmıssınız başıma. mesleqime qelinde baba parası yemıyom qidip aslanlar qibi calısmıyom ergen olsaydın böyle mal mal konusmazdın ztn yasın kac senın 16 mı 17 mi ? hanqısı.. sırf nie bıraktım blıyomusun 1.5 i senin qbileri sktıgım için msn eklıyorlar cfg istemelerınden bktım smdıkı kastıgım 1.6 da mutluyum kmseye cfg dıyemıyosun hıle dıyemıyosun siz qidin annenizin babanızın verdigi harçlıklarla nadir oruspu cocunu zenqin edin. smdı bak dalqanao kadar amele adamsınki gerçek mesleğinde amelelik zaten neyse soruna gelelim duck ' suz kasamadığımızı nerden biliyosun gördünmü 2: ise seni 2 maça aldık adam bile vuramadın bana steamdan bahsediyosun sen burda artislik yapma sığır non clanı 2008 de senoynadaydı sen hala bunu anlamıyosun ne kadar malmışsın sen ya hay allahım bileği ve beyni olan adam senoynadada oynar kingoftada ama bu zevk meselesi nerden zevk alıyosak ordayız anladınmı veledi zina başkaları ayyy kingof oynuyolar demelerine bakmıyoruz bu ortamdan zevk alıyoruz ve burdayız ama zamanı gelincede cs bırakmamız kesin 1.6 geçme durumuda eğer %1 ihtimal olursa steam yada burda mal gibi gidip senin gibi 500 yıllık kingoftaki ss leri yada burda herhangi bi konuda eski clanın hakkında * * * * * * karı gibi dedikodu yapmam yada 1.5 küçümsemeyiz kim ne derse desin bu ortamı seviyorum hadi * * * * * * git şimdi yol al
ulan kodumun veledi bana qelmıs zewk alıyom dıyo delikanlı deılmısın söylesene ducksuz kasamıyom cfg siz kasamıyom diye sen hayatında senoyna bıle qırmıs deılsın bari qelipte net panterligi yapma karsımda.. ben kasarken nerdeydiniz hanqınız vardı ulan qevsekler clandan bi kaç kişi haricinde hiç biriniz piyasada bıle yoktunuz askere qıttım qeldım alayınız king kesılmıssınız başıma. mesleqime qelinde baba parası yemıyom qidip aslanlar qibi calısmıyom ergen olsaydın böyle mal mal konusmazdın ztn yasın kac senın 16 mı 17 mi ? hanqısı.. sırf nie bıraktım blıyomusun 1.5 i senin qbileri sktıgım için msn eklıyorlar cfg istemelerınden bktım smdıkı kastıgım 1.6 da mutluyum kmseye cfg dıyemıyosun hıle dıyemıyosun siz qidin annenizin babanızın verdigi harçlıklarla * * * * * oruspu cocunu zenqin edin. smdı bak dalqana